Anders Holm-Pedersen, Læringsteknolog, Niels Brock

Som Læringsteknolog hos Niels Brock beskæftiger Anders sig med digitalisering og læring. Her arbejder han blandt andet med at udvikle online og blended forløb.

Niels Brock
Læringsteknolog

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som læringsteknologi og arbejder i vores Learning Hub, hvor jeg beskæftiger mig med digitalisering og læring. Jeg arbejder med at udvikle online og blendede forløb i samarbejde med vores dygtige undervisere, og det betyder, at jeg tester, udvikler og supporterer vores læringssystemer og digitale programmer.

Derudover bruger jeg også en del tid på at uddanne vores undervisere i digitalisering af undervisning, både teknisk og pædagogisk.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det er spændende at sidde i en udviklingsafdeling, hvor jeg får lov til at udvikle og samarbejde med et bredt udsnit af organisationen. Det er fedt at være med til at spille vores undervisere gode.

Det kan være udfordrende at have en finger på pulsen i forhold til vores undervisere og elever. Mit job kræver, at jeg er up-to-date med underviserne og elevernes problemstillinger og hverdag, så vi kan hjælpe dem til at løse de udfordringer, de står overfor. I vores afdeling kan vi ofte have nogle spændende, nye ideer, men hvis det ikke stemmer overens med undervisnerne og elevernes udfordringer, så løser det ikke et problem for dem eller gør deres arbejde lettere, som jo er meningen med vores arbejde.

Mit job handler i sidste ende om at forbedre læringssituationen for vores undervisere og elever, og derfor er det også vigtigt, at jeg spiller sammen med dem og sørger for at holde mig opdateret på, hvad de har brug for.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet inden for Læring og forandringsprocesser, og jeg bruger selvfølgelig en del læringsteori i mit job. Derudover bruger jeg nok min uddannelse mere generelt i forhold til at kunne tilegne mig ny viden og formidle det videre til andre. Det er dermed ikke de specifikke teorier, som jeg bruger, men nærmere de kompetencer, som jeg har udviklet og tillært mig under min kandidat. Meget af det, som jeg bruger mit daglige arbejde, er noget, som jeg har tillært mig efterfølgende. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Niels Brock?

1. At det er et meget fleksibelt arbejde

2. At jeg har en god leder 

3. Det betyder noget for mig, at jeg laver nogle udviklingsogaver, så mit arbejde ikke bliver rutineopgaver.

  • Hvorfor er Niels Brock en attraktiv organisation for dig at arbejde i?

Niels Brock er Danmarks bedste handelsgymnasium, og vi har en klar vision om, at vi skal tilbyde uddannelse i verdensklasse. Det betyder, at vi investerer ressourcer i at være på forkant og gå forrest i forhold til udvikling. Vi er faktisk også ét af de eneste gymnasier med en afdeling i digitaleringsudvikling, og det er blandt andet, fordi vi er en meget ambitiøs uddannelsesinstitution. 

Læs mere om Niels Brock

Mød andre kandidater fra Niels Brock


Annoncer