Maria Nguyen, Content Creator, Morning Train

Hvad laver en Content Creator hos Morning Train? Vi har spurgt Maria Nguyen, der svarer at arbejdsdagen blandt andet går med tekstforfatning. Læs mere om arbejdsopgaverne her.

Morning Train
Content Creator
  • Maria Nguyen
  • 30 år
  • Ansat siden februar 2018
  • Cand.it. i Webkommunikation ved SDU

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Content Creator, og min arbejdsdag går med tekstforfatning for vores online marketingkunder. Jeg skriver primært tekster til SEO og annoncer til Facebook, Google Ads og LinkedIn.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er altid spændende, når Morning Train får nye online marketingkunder fra brancher, som vi ikke har arbejdet med før. Her lærer jeg altid en masse nyt fra researchdelen, hvor jeg dykker ned i kundens univers. Tekstforfatningen er også udfordrende og lærerig i sig selv, fordi alle tekster, uanset længde, formål og placering, skal være unikke, og som taget direkte ud fra kundens mund.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse har givet mig en grundforståelse af, hvordan mennesker interagerer med digitale brugergrænseflader samt indblik i grundstenene for online adfærd. Derudover har jeg tilegnet mig teknikker til digital formidling af skriftligt såvel som visuelt indhold. Alt dette bruger jeg i mit daglige arbejde som Content Creator, så jeg kan skabe et stykke arbejde, som ikke kun er godt i sig selv, men som også understøtter en kommunikativ helhed.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Morning Train?

1. Udviklingsmulighederne

2. Frihed under ansvar

3. Rare kolleger

  • Hvorfor er Morning Train en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Morning Train er ikke bange for at tage nye, uerfarne medarbejdere ind, så længe de har talent inden for det, de laver. Det er noget, som mange virksomheder kan tage ved lære af, for dygtige medarbejdere kommer ikke ud af den blå luft. De findes kun, fordi der er virksomheder ligesom Morning Train, som kan se udover antal år på arbejdsmarkedet, og som - vigtigst af alt - tør at satse på uslebne diamanter.

Læs mere om Morning Train


Annoncer