Mød Microsoft Danmark

Microsoft

Mød hele Danmarks globale it-virksomhed

Om Microsoft Danmark

Microsoft er grundlagt på den overbevisning, at mennesker og virksomheder kan udrette ekstraordinære ting ved hjælp af teknologi, og vores vision er at gøre alle mennesker og organisationer på planeten i stand til at opnå mere. Hos Microsoft arbejder vi fokuseret på at sætte vores kunder i stand til at drive deres digitale transformationsrejse ved hjælp af innovativ teknologi. Det opnår vi ved at gøre teknologi mere personlig, ved at genopfinde produktivitet og forretningsprocesser og ved at bygge den intelligente sky. 

Microsoft har været repræsenteret i Danmark siden 1989. Da Microsoft Danmark åbnede det første kontor, var der to medarbejdere. I dag har Microsoft en stærk tilstedeværelse i det danske samfund. Forbrugere, virksomheder og organisationer anvender dagligt Microsofts produkter i et utal af sammenhænge, og ca. 850 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads i Microsofts danske hovedkvarter i Kongens Lyngby.

Bliv Graduate hos Microsoft Danmark

Microsoft Aspire Experience

Microsoft Aspire Experience er vores 2-årige onboarding-program, der er skræddersyet til at udvikle, styrke og ruste dig, som starter hos Microsoft lige efter universitetet. Vi mener, at arbejdet skal være et sted for udforskning, kreativitet, innovation og professionel udvikling. Gennem Microsoft Aspire Experience kommer du til at lære af de dygtigste i branchen, og du vil opleve at blive klædt godt på til en karriere i Microsoft gennem et inspirerende og lærerigt program.

”Det enormt givende og spændende, at jeg som nyuddannet får så meget ansvar og hands-on erfaring fra dag ét. Som en del af graduate-programmet hos Microsoft er der desuden stort fokus på, at der er kontinuerlig læring og udvikling i ens rolle,” - Signe Kraghede Yding Andersen, Partner Technology Strategist hos Microsoft Danmark.

Mød 5 medarbejdere fra Microsoft Danmark 

Senest opdateret: 19 aug 2019