Vis studentum.dk som: Mobile

Johannes Christian Vørts, Head of Development, Krifa

Krifa
Head of development

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Head of Development hos Krifa - mere specifikt i Krifas store satsning GAIS. GAIS fungerer som en slags startup-virksomhed internt i Krifa – det, som man ofte kalder en Corporate Garage. Det unikke ved GAIS frem for andre projekter i Krifa er, at vi som arbejder med GAIS, dedikerer 100% af vores tid til GAIS og ikke har andre opgaver i Krifa. Samtidig arbejder vi på en helt anden måde end resten af Krifa og driver vores agile udviklingsproces efter nogle andre principper. Det er enormt spændende at være med til, fordi vi på denne måde forsøger at bane vejen for helt nye måder at arbejde på i Krifa.

Mine opgaver som Head of Development består primært i at sørge for, at GAIS styrer i den rigtige retning. Jeg arbejder med udgangspunkt i mange af projekt- og programlederens værktøjer og står for økonomi, stakeholder management, IT-arkitektur og dele af produktionsapparatet. Samtidig står jeg for brugerinvolvering og webudvikling. Hos GAIS er vi en række mennesker, der skal gribe mange forskelligartede bolde, og derfor er to dage aldrig ens. Vi arbejder agilt, og der sker hele tiden noget nyt, og det er noget af det allerbedste ved at arbejde med GAIS.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Mit arbejde kræver meget af mig, både tid og mental båndbredde. Der sker hele tiden noget nyt, og jeg er konstant nødt til at revurdere min planlægning – men det kan jeg virkelig godt lide, selvom det kan være kaotisk. Jeg elsker at være på og arbejde hårdt, og det får jeg rig mulighed for hos Krifa.

Opgavemæssigt er jeg glad for, at jeg får lov til at udvikle mine kompetencer. Min chef og jeg har løbende dialog om min udvikling, sådan at mine ønsker, uddannelser og kompetencer også udmønter sig i nye og spændende opgaver. Jeg elsker at arbejde med IT-arkitektur og systemintegrationer, men jeg elsker også at arbejde med brugerinvolvering og UX-arbejde.

Samtidig får jeg lov til at holde mine produktionsevner skarpe, idet jeg fra tid til anden også får mulighed for at dykke ned i både webudvikling og videoproduktion.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet Cand.Mag. i Medievidenskab med supplering fra Datalogi, og samtidig er jeg netop ved at færdiggøre en Masteruddannelse med fokus på IT-ledelse. Tidligere har jeg også færdiggjort uddannelsesforløb i projektledelse, og så er jeg certificeret Scrum Master og Scrum Product Owner.

Alle uddannelser kommer faktisk i spil i min nuværende rolle, og det er jeg virkelig glad for. Mange af mine kompetencer inden for organisationsudvikling kommer både fra Medievidenskab og min Masteruddannelse, mens mine tekniske kompetencer kommer fra både Medievidenskab og Datalogi.

Jeg har selv været med til at forme mit nuværende job i Krifa og har været så heldig at kunne kombinere mine forskellige kompetencer til en samlet pakke. Jeg tror grundlæggende, at jeg fungerer bedst som menneske og medarbejder, når jeg kombinerer mine ledelseskompetencer med de mere praktiske IT-kompetencer.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Krifa?

Udviklingspotentialet

Krifa er en stor virksomhed, og der er mange forskellige karrieremuligheder. Det var afgørende, da jeg valgte at sige ja til jobbet. Jeg har mulighed for at lære og efterprøve min nye viden i samme virksomhed.

Krifas værdier

Krifa er en organisation med et meget stærkt værdigrundlag, og det smitter af i den måde, vi møder vores medlemmer på, samt det interne samarbejde i situationen. Krifa er på alle måder en virkelig behagelig organisation at arbejde i, og jeg sætter samtidig stor pris på, at Krifa virkelig er en organisation, der vil gøre en forskel i menneskers liv.

Det digitale udsyn

Inden for sin branche er Krifa virkelig opmærksomme på den digitale udvikling samt de muligheder og udfordringer, der følger med. Det giver en person, med min kompetenceprofil, mange muligheder for at deltage i spændende projekter og opgaver.

  • Hvorfor er Krifa en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Krifa er som nævnt en stor virksomhed med mange karrieremuligheder og er samtidig en organisation, der vil forandre menneskers liv til det bedre. Jeg føler, at jeg får mulighed for at vokse, både som medarbejder og som menneske, og det sætter jeg stor pris på.

Læs mere om Krifa

Mød andre kandidater fra Krifa

Senest opdateret: 16 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 06-09-2019

Frederikke Mouritsen, Projektleder, VINIA Media

Jeg arbejder med filmproduktion til danske virksomheder hos VINIA Media. Heri består mine primære arbejdsopgaver som projektleder i at planlægge og organisere vores igangværende filmprojekter. Det kan omhandle den direkte planlægning og struktureringen af vores timer på et givent projekt, og det kan omhandle den kreative proces i præproduktionen, hvor koncepterne udvikles.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Rasmus Raun, Afdelingschef i maskinafdeling, Barslund

Jeg er afdelingschef med ansvar for materiel i en af Danmarks største entreprenørforretninger. Jeg beskæftiger mig primært med driftsøkonomi, køb og salg af materiel samt management. I entreprenørbranchen løber man altid, så stærkt man kan hver eneste dag, og det har man altid gjort. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Patrick Maron Limmose, Regional Manager, Swapfiets

Jeg arbejder som Regional Manager med ansvar for Swapfiets i Aarhus, hvor jeg har stået for at starte konceptet op fra bunden. Det var og er alt fra at finde lager og butik, ansætte nye kollegaer, modtage cykler, drive konceptet, sætte lokale og nationale aftaler op. Der er en del operationelle og strategiske arbejdsopgaver involveret i min dagligdag.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Nanna Pajor, Junior Master Planner, CPH

Jeg er ansat som Junior Master Planner i afdelingen Master Planning i Københavns Lufthavne A/S (CPH), som har ansvaret for den strategiske og langsigtede planlægning af lufthavnens udbygning. Kerneopgaven for Master Planning er at sikre rettidig beslutningstagen for udviklingen af infrastrukturen i takt med behovet. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Josephine Ahlefeldt-Laurvig, Customer Experience Manager, GoMore

Jeg arbejder som Customer Experience Manager. I Customer Experience teamet er vi så heldige at have al den daglige kontakt med vores 800.000 medlemmer i Danmark. Customer Experience's vigtigste opgave er at sikre gode, gnidningsfrie oplevelser for vores brugere på tværs af samkørsel, biludlejning og leasing.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Kenneth Nørgaard, CEO, BabySam

Min fornemmeste opgave er at sikre, at BabySam har den rigtige kultur blandt vores 450 butikker og samtidigt sikre, at vi som virksomhed hele tiden udvikler os sammen med kunderne og har en position, hvor vi kan sikre vækst og indtjening og derigennem sikre et stærkere BabySam i fremtiden for både ejere, medarbejdere og kunder. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Rene Jørgensen, Operations Center Manager, Total

I work within the operations team in technical excellence, where I have been a Project Manager for almost three years. My primary task as Project Manager has been to oversee and support the development and implementation of several operational safety procedures and a supporting an IT tool called eCoW.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Rasmus Mygind Jensen, Speditør og sektionsleder, DSV

Min funktion hos DSV Road er sektionsmanager med ansvar for eksport til Benelux-landene. Jeg står for den daglige ledelse af et team på seks disponenter, som varetager disponeringen af omkring 100 lastbiler, derudover arbejder jeg med tilbud og implementering af nye kunder. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-08-2019

Christian Fuglsang Pedersen, Co-founder & CEO, VIGILANT

Jeg sidder som co-founder og CEO i VIGILANT. Vi er (endnu) er relativt lille team, hvilket betyder at vi, uanset titel, alle har mange ”hatte på”. Derfor er mit forretningsområde præget af stor diversitet. Men trods denne diversitet, så har jeg selvfølgelig et par primære arbejdsopgaver. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Gökhan Sentürk, Strategy Consultant, TDC Group

I work as a Strategy Consultant in TDC's Digital department where our workforce is around 1000 people counting the whole workforce. Digital was established approximately two years ago and the goal is to drive the Digital transformation in TDC together with the e.g. YouSee, TDC Business. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-09-2019

Oliver Rosendal, Filmfotograf, VINIA Media

Jeg er stifter af virksomheden, og har derfor det overordnede ansvar for, at virksomheden kører rundt. I takt med at teamet er blevet større, så har vi fået nogle folk ombord, som er langt dygtigere end mig på visse områder. Jeg bruger derfor det meste af min kontor-arbejdstid på kundekontakt, kreativ konceptudvikling og salg. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Brandon Goode, Global Market Access Graduate, Novo Nordisk

My experience in the programme has been divided into three areas: Real World Evidence (RWE), local market access and health economics (HE). RWE and HE are both Headquarter roles, and involve significant input into real world study and clinical study strategy. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Casper Lykke, Organisationskonsulent, Scleroseforeningen

Min jobtitel er Organisationskonsulent – nærmere betegnet ”Ungekonsulent”. Jeg fungerer som en slags bindeled mellem unge med sclerose, fra 19 år til og med 40 år, og foreningen.   Jeg varetager blandt andet  en sekretærlignende stilling for ”Ungeudvalget”, som er 10 demokratisk valgte frivillige unge fra hele landet.  

Læs mere
Sidst opdateret 05-04-2022

Rasmus Stampe Emborg, Projektleder, Landbrug & Fødevarer

Jeg arbejder med at åbne naturen op for danskerne. Som projektleder på SPOR i Landskabet er min primære opgave at samarbejde med frivillige, landmænd og lodsejere, så vi hver dag kan byde velkommen til oplevelser i det åbne land. SPOR er trampestier på privat landbrugsjord i hele Danmark, og du er velkommen på dem alle.

Læs mere
Sidst opdateret 20-11-2019

Daniel Fraai, Regional Manager, Go' Kvote 2

Jeg har fået fornøjelsen af at lede forretningen ind i Storbritannien og udvide vores kundegruppe til et marked med meget større ulighed ind Danmark. Kort sagt står jeg for at eksekvere og lede et hold i London til at få udbredt Mimer’s produkter og service. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Mia Bødskov, Citylead, Swapfiets

Jeg er ansat som City lead i Aarhus og står, ifølge min jobbeskrivelse, for den daglige drift. Det betyder i praksis - heldigvis - at jeg får lov til at lave alt muligt forskelligt. Den ene dag laver jeg vagtplan for alle de ansatte, den næste dag modtager og registrerer jeg nye cykler.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Christian Teill Nielsen, Consultant, Mærsk

Jeg arbejder som Intern Management-konsulent ved Maersk Management Consulting, og mine arbejdsopgaver strækker sig dermed over stort set alle forretningsområder, da vi laver projekter på tværs af både forretningsenheder og funktioner.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Karoline Engelund, Digital Project Manager, Kvalifik

Som Digital Projektleder står jeg for at lede vores projekter omhandlende webudvikling og 3D, samt sikre at de bliver kørt godt i mål. Jeg bygger teams af vores dygtige grafikere og udviklere, har kundekontakten, det overordnede overblik samt tager også selv nogle af de tekniske opgaver på min kappe. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-09-2019

Rasmus Hempel, Strategy Manager, Telenor

Jeg arbejder som Senior Strategy Manager i Strategy & M&A, hvilket betyder, at jeg er med til at sætte retningen for Telenor Danmark samt løse nogle af de mest komplekse problemstillinger, som vi hele tiden står over for. Mine primære arbejdsopgaver er at kombinere teori med praksis og forstå, hvordan vi skaber værdi for Telenor Danmark – både på den korte og lange bane.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Peter Høyer, Projektleder, Barslund

Jeg er projektleder i det svenske datterselskab Barslund AB, hvor jeg har to projekter i Ystad. Som projektleder har jeg ansvaret for, at hvert projekt planlægges og gennemføres, så både tidsplan, ressourcer, økonomi og kvalitet hænger sammen. 

Læs mere