Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Mød Krifa

Krifa

Krifa - En fagbevægelse med en mission om god arbejdslyst

Krifa er en af Danmarks største A-kasser og fagforeninger, og vores mission er at fremme god arbejdslyst hver dag – for medarbejdere, medlemmer og samfund. Det gør vi uanset, hvor mennesker er i deres arbejdsliv, og vi gør det ud fra vores værdigrundlag, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn. Vi vil, at mennesker oplever trivsel og glæde i deres arbejde. Vi er der, når man gerne vil udvikle sig og blive inspireret. Men også, når der er brug for en samtale i en svær tid, når advokaterne skal på banen eller det er vanskeligt at finde et job.

Vi er ca. 750 medarbejdere fordelt på forskellige lokationer. Vores hovedkontor ligger i Aarhus med en række stabsfunktioner. Derudover har vi kundecentre i 16 byer, A-kassecentre og juridiske centre i Kbh., Aarhus, Kolding og Herning. Medarbejderne i Krifa kommer med mange forskellige uddannelser og karriereveje bag sig. Du finder kollegaer der bl.a. er uddannet indenfor jura, journalistik/ kommunikation, humaniora, økonomi og IT.

I Krifa går vi foran, når vi siger god arbejdslyst, og derfor er vi en arbejdsplads med en stærk fællesskabende kultur med fokus på trivsel, udvikling og balance.

Mød 2 medarbejdere fra Krifa

Senest opdateret: 31 okt 2019