Mød KMD

KMD

KMD - Sammen udvikler vi Danmark 

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark. Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er én af de mest anerkendte og benyttede i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for borgerne hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

Gør karriere for it-Danmark

KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. KMD er en danskbaseret virksomhed med rod i den nordiske ledelsesstil, som blandt andet betyder kortere beslutningsveje og mere ansvar til den enkelte. I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Mød 4 medarbejdere fra KMD

Senest opdateret: 26 feb 2019