Mød KL

Har du tænkt over en karriere hos interesseorganisationen KL? Læs mere om KL som arbejdsplads på denne side, og mød 5 af virksomhedens medarbejdere.

KL

KL – Interesseorganisation for de 98 kommunalbestyrelser i Danmark


KL er interesseorganisation for de 98 kommunalbestyrelser og arbejder for, at kommunerne har de bedst mulige rammer til at prioritere velfærd og økonomi og til at udvikle kommunen lokalt. KL bidrager til – sammen med kommunerne – at videreudvikle det danske kommunestyre og lokaldemokrati. KL er samtidig arbejdsgiverorganisation og forhandler overenskomster for
kommunernes ca. 500.000 ledere og medarbejdere.

Som medarbejder i KL er din faglige og personlige udvikling vigtig for os. Den er en betingelse for, at KL i samarbejde med kommunerne kan skabe de gode resultater. Hos os bliver du en del af et bredt fagligt fællesskab, med indsigtsfulde kolleger, der gerne deler deres viden med dig.

KL er en attraktiv arbejdsplads for dig, der gerne vil have mulighed for at prøve dig selv af i mange forskellige roller, herunder interessevaretager, oplægsholder, netværksopbygger, rådgiver, konsulent, forhandler og projektmedarbejder for blot at nævne nogle af de vigtigste.

Mød 5 medarbejdere fra KL


Annoncer