Kjøller

Kjøller - Danmarks vildeste praktikplads ligger i Dubai

Investeringsselskabet Kjøller, der i dag drives fra kontoret i Dubai, giver deres praktikanter oplevelser for livet. I stedet for at løbe med kaffe, flyver man til spændende destinationer i Mellemøsten og indgår på lige fod med resten af teamet.

Kjøller investerer i startupvirksomheder fra hjertet af Dubai, men ansætter løbende praktikanter fra Danmark. Et praktikforløb hos Kjøller giver oplevelser lidt ud over det sædvanlige, og man forventes at kunne bidrage til alle forretningsben, fortæller en CBS-studerende, der har tilbragt det seneste halve år i Dubai.

  • Som afslutning på mit praktikforløb blev jeg bedt om at arrangere en Kjøller-firmatur til Oman. Det er ikke hver dag, man får besked på at indhente tilbud på privatfly til otte mand og i øvrigt trykke på booking-knappen, siger Amanda Wienberg-Hansen, der til daglig læser på CBS.
  • Det har på alle måder været et vildt praktikophold, der har givet mig et unikt indblik i investeringsverdenen og den danske startupscene samt minder for livet, siger Amanda Wienberg-Hansen.

Ikke plads til pseudoarbejde

Som praktikant hos Kjøller bliver man en del af teamet i Dubai i en periode på op til seks måneder. Kortere forløb er ikke muligt, da man skal nå at falde til i de nye omgivelser på og uden for kontoret, lyder det fra serieinvestor, Magnus Kjøller.

  • Vi forventer ikke, at vores praktikanter kommer med tung erfaring. Har de en “yes can do”-attitude, er de eventyrlystne, modne og problemløsende, så giver vi gerne masser af ansvar og rigtigt arbejde til praktikanten. Vi er allergiske over for pseudoarbejde, forklarer Magnus Kjøller.

Kjøller har før haft praktikanter tilknyttet, der efter færdiggjort uddannelse returnerer til Dubai i en permanent rolle på kontoret.    

  • Vi har generelt en travl og spændende hverdag, hvor man i perioder glemmer at stoppe op og nyde alle sejrene undervejs. Det gør vi så på vores “field trips”. Sidste år var vi i Bahrain, og i år gik turen så til Oman, siger Magnus Kjøller og fortsætter.
  • Det er disse ture ud af huset, man husker tilbage på i fremtiden, og vi gør det ikke kun for praktikanternes skyld. Det knytter os tættere sammen som team, og derfor er det en god investering i os selv, slutter Magnus Kjøller.

Kjøller søger løbende nye praktikanter til kontoret i Dubai, hvorfra selskabet siden 2008 har investeret i mere end 50 virksomheder. I dag har man aktive porteføljeselskaber i bl.a. Danmark, England og Indien.

Mød en praktikant fra Kjøller

Senest opdateret: 31 mar 2023