Uddannelse - Find din uddannelse Studentum.dk

Kjøller

Sidst opdateret 31-03-2023

Amanda Wienberg-Hansen, praktikant, Kjøller

Jeg arbejdede som praktikant hos Kjøller mellem september 2022 og januar 2023 som en del af min uddannelse på Copenhagen Business School. Kjøller er et danskejet investeringsselskab, der er baseret i Dubai, med to primære investeringsben, Ventures og Ejendomme. Selskabet har en portefølje på 25 aktive ventureinvesteringer og en ejendomsportefølje med en balancesum på over 600 millioner kroner.
Læs mere
Sidst opdateret 31-03-2023

Kjøller

Investeringsselskabet Kjøller, der i dag drives fra kontoret i Dubai, giver deres praktikanter oplevelser for livet. I stedet for at løbe med kaffe, flyver man til spændende destinationer i Mellemøsten og indgår på lige fod med resten af teamet. Kjøller investerer i startupvirksomheder fra hjertet af Dubai, men ansætter løbende praktikanter fra Danmark.
Læs mere
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide