Vis studentum.dk som: Mobile

Maja Cecilie Plith Andersen, Head of System Service Development, Kamstrup

Maja
 • Maja Plith
 • 33 år
 • Ansat siden 2019
 • Cand.it i Informationsvidenskab

 • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Head of System Software Development, som har til opgave at sikre kvalitet, funktionalitet og implementering af kritiske system software produkter og enablers.

Mine opgaver består bl.a. i at sikre, at mine teams er motiverede og rustede til at løse deres opgaver, samt stå til rådighed hvis der er ”sten på vejen”, som de ikke selv har mandat til at flytte. Ydermere er jeg ofte vores ansigt ud imod de andre afdelinger og divisioner, og sammen med resten af Management teamet arbejder vi dagligt på at gøre Kamstup endnu bedre på tværs.

 • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Nogle af de mest spændende opgaver jeg har, er arbejdet med mennesker - både i min egen afdeling, men også  fra andre steder i organisationen og i forskellige lag og faggrupper. Alle vil gøre Kamstrup bedre, men vi har forskellige måder at gøre det på. Det er derfor spændende at være kommunikator for de forskellige strategiske tiltag og motivere andre til at løbe i samme retning.

 • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse er en ”blød” teknisk uddannelse med fokus på interaktion og samarbejde imellem forretning og IT. Dette har givet mig gode redskaber til at forstå begge verdener, som jeg som leder i en IT afdeling skal bruge på daglig basis. Jeg skal f.eks. meget ofte kommunikere tunge tekniske projekter videre til andre lag i organisationen der ikke nødvendigvis ved hvad vi snakker om på et teknisk niveau, men som har behov for at vide hvad den forretningsmæssige værdi og status på et projekt er, og vice versa.

 • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kamstrup?

 1. Kulturen: I Kamstrup hjælper vi hinanden. De mennesker der arbejder her er meget åbne og ordentlige overfor hinanden. Man føler sig hurtigt hjemme. Man kan sagtens være uenige, men der er ikke en ”rundsave på albuerne” kultur her.
 2. Mulighederne: Vores strategier bliver f.eks. lagt ned i organisationen således at alle har mulighed for at bidrage og komme med deres ideer til at lykkedes. Desuden er der masser af muligheder for at uddanne sig, hvis der er et felt man gerne vil have mere viden indenfor.
 3. Opgaverne: Hvis man gerne vil noget og viser man kan, så får man ofte lov til at løbe med en given opgave. Det er meget motiverende at man rent faktisk har mulighed for at ændre noget, hvis man mener det bør løftes.

 • Hvorfor er Kamstrup en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det der gjorde at jeg faldt for Kamstrup var den type mennesker der arbejder her. Jeg blev taget rigtigt godt imod selvom jeg kom ind som en meget ung leder. Jeg har kunne udvikle mig utroligt hurtigt, bl.a. fordi alle ledere indgår i en ledergruppe som støtter og sparer med hinanden. Ydermere er alle muligheder i Kamstrup åbne, hvis man vil det og kæmper for det. Er man dygtig og tør vise det, skal man også nok blive set og derfra har man alle muligheder for at udvikle sig yderligere.

Læs mere om Kamstrup

Mød andre kandidater fra Kamstrup

Senest opdateret: 29 dec 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-08-2019

Ebou Touray, Technology Solutions Professional, Microsoft

Jeg er ansat som Graduate ved Microsoft i Specialist Team Unit-afdelingen, og min rolle hedder Surface - Technology Solution Professionel, der betyder, at jeg er ansvarlig for alt det tekniske, når det drejer sig om vores Surface-produkter fx Surface Laptop, Surface Pro osv. Jeg arbejder ikke direkte med salg, men jeg står for at drive den tekniske beslutning hos vores kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Mathias Nielsen, Consultant i NewTech, KPMG

I am a consultant in our NewTech department, where we use cutting edge technology to add value to our clients. Our team consists of technical as well as business people, with a good understanding of (new) technologies. As one of the technical team members, my main areas are Machine Learning, IoT, RPA as well as Chat & Voicebots. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Isabel Amalia Jepsen, Data Scientist Consultant, IBM CIC

Forretningsområdet som Data Scientist Consultant er meget bredt. Man arbejder på korte projekter i alle slags virksomheder, og man kan arbejde med al slags data fx. sundhedsdata, vejrdata, mediedata, processdata, kundedata osv. Min primære arbejdsopgave er at finde værdi i data og være med til at løse komplekse problemstillinger for kunden ved brug af data.

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Louise Kolding, Subsurface Manager, Total

I work within the operations team in technical excellence, where I have been a Project Manager for almost three years. My primary task as Project Manager has been to oversee and support the development and implementation of several operational safety procedures and a supporting an IT tool called eCoW.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Lone Rasmussen, Studentermedhjælper, COWI

Jeg sidder i området kaldet Buildings i afdelingen for renovering. Her er jeg ofte ude i marken. Helt konkret vil det sige, at jeg blandt andet er med på sager, hvor der skal tages miljøprøver for f.eks. skimmelsvamp og PCB i forbindelse med renovering af bygninger.

Læs mere
Sidst opdateret 06-11-2019

Morten Smedegaard, Engineering Graduate, Arriva

Jeg har en tværgående position i Engineering (teknisk afdeling), så jeg assisterer både i vores bus og tog forretning. Primært bruger jeg min tid på at køre optimeringsprojekter i Arrivas busforretning, hvor vi har meget fokus på at forbedre vedligeholdet af busserne.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Clara Jensen, Elektriker, El:con

Jeg arbejder som elektrikerlærling, hvor jeg kører rundt og løser forskellige opgaver i løbet af min dag. Jeg kører primært rundt alene, og det kan både være firmaer eller privatkunder, som jeg skal ud til. Nogle gange er jeg også ude på skoler og institutioner for at sørge for, at elektriciteten fungerer. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-11-2019

Mette Rosenbæk Olesen, Fødevareingeniør, Engelsviken Canning

Jeg arbejder hos Engelsviken Canning Denmark i Skagen. Engelsviken er en fødevareproducent af bl.a. skaldyr. Jeg har ansvaret for vores kvalitet og fx at få analyseret og tjekket råvarerne, herunder analysere færdigvarerne både mikrobiologisk, kemisk og sensorisk. Generelt tager jeg en masse prøver både af fødevarerne, men også af produktionen – alt sammen for at sikre kvaliteten.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Paw Nors Vestergaard, Sikringstekniker, EL:CON

Jeg arbejder til dagligt med brandtekniske løsninger i erhvervslivet. Der stilles større og større krav til sikkerheden inden for brand i dag, og jeg er med til at sørge for, at vi, og kunderne, opfylder kravene for ABA, ABV, ABDL, AVA og sikkerhedsbelysning. Jeg er med til at installere, fejlfinde, vejlede og udføre det lovpligtige eftersyn på anlæggene.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Michelle Kühl, Mechanical engineer, COWI

Jeg sidder i tunnel- og undergrundsinfrastrukturafdelingen i COWI, hvor jeg arbejder med mekaniske systemer på infrastrukturprojekter – eksempelvis affugtningsanlæg på broer, afvanding i tunneler eller VVS på metroprojekter. 

Læs mere
Sidst opdateret 09-05-2019

Pernille Damgaard, Afdelingsleder, Syddansk Erhvervskole

Jeg er leder af et håndværkerteam på ni medarbejdere i Miljø og Bygning, og samtidig er jeg systemansvarlig for SDE's arbejdsmiljøledelsessystem. På den måde arbejder jeg ikke kun for et godt arbejdsmiljø hos mit håndværkerteam, men også med at understøtte alle de andre arbejdsmiljøgrupper på skolen. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Hiba Almodaris, Maintenance and Integrity Engineer, Total

I work in a project dedicated to redeveloping one of our existing assets that is suffering from subsidence which is called Tyra Redevelopment Project. It is a complex project that combines both greenfield and brownfield scopes and is divided over several countries in the world. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Mustafa Nabil Shaker, Civil Engineer, Rambøll

My primary tasks are to manage projects and coordinate both small and medium sized bridge and civil work projects both in Denmark and internationally. In the recent year, the main focus has been to optimize and integrate the global cooperation between the different bridge teams in countries such as India, Abu Dhabi and UK. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Inma Contreras, Junior Backend Engineer, Peakon

The IT field offers lots of different opportunities for jobs which lets you decide what you’re most interested in. As a developer, one of my main tasks consists of thinking up technical solutions to problems so that our users have a smooth experience with our product. My other favorite main task would be shaping and implementing new ideas so that they are available to our product users.

Læs mere
Sidst opdateret 22-03-2019

Thor Højlund Olsen, Discovery Lead, Demant

I am a project leader in Discovery, which is part of R&D in Demant. In Discovery we develop radical innovative concepts for people living a hearing loss. We use the most recent technologies, like AI and sensors to address the challenges of people living with a hearing loss. In a small and fast project, we experiment with new ideas.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Pernille Holm, Ingeniør, Orbicon

Jeg er ansat i afdelingen for forsyning og anlægsteknik, hvor vi arbejder med separatkloakering, byggemodninger og regnvandshåndteringsprojekter. I kraft af, at Aalborg-kontoret, hvor jeg er ansat, er relativt lille, har jeg allerede haft mange forskellige arbejdsopgaver. 

Læs mere
Sidst opdateret 18-06-2019

Gergo Szakony, Junior Site Reliability Engineer, Falcon.io

My title is Junior Site Reliability Engineer. That covers taking care of the Falcon platform infrastructure, and helping developers carry out their tasks on a daily basis. There are two sides to the job. We get assigned multiple different projects that go in-depth into specific areas. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-03-2019

Stine Fabild, Product Manager, Telia

Jeg arbejder med produktudvikling indenfor TV og bredbånd. Vi har gang i mange spændende projekter, så min hverdag er fyldt med forskellige opgaver. Én af mine vigtigste arbejdsopgaver er den tekniske implementering af nye offerings og produkter fra Commercial Management.

Læs mere
Sidst opdateret 19-03-2019

Morten Jacobsen, Seniorprojektleder, Sweco

Jeg sidder i vores energiafdeling og beskæftiger mig primært med biogasprojekter. På biogasprojekterne har jeg foruden min rolle som projektleder også en rolle som biogasekspert. Som biogasekspert rådgiver jeg alle vores kunder omkring det at bygge nye biogasanlæg, herunder valg af udstyr og teknologi og omkring selve gennemførelsen af projektet.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ewa Wybraniec, Regulatory Affairs Specialist, 3Shape

I work in the RA or Regulatory Affairs department. It acts as our interface between the pharmaceutical/medical device industry and Regulatory authorities across the world. To me it is a cross-disciplinary domain where regulations, business and engineering interact.

Læs mere