Vis studentum.dk som: Mobile

Maja Cecilie Plith Andersen, Head of System Service Development, Kamstrup

Maja
 • Maja Plith
 • 33 år
 • Ansat siden 2019
 • Cand.it i Informationsvidenskab

 • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Head of System Software Development, som har til opgave at sikre kvalitet, funktionalitet og implementering af kritiske system software produkter og enablers.

Mine opgaver består bl.a. i at sikre, at mine teams er motiverede og rustede til at løse deres opgaver, samt stå til rådighed hvis der er ”sten på vejen”, som de ikke selv har mandat til at flytte. Ydermere er jeg ofte vores ansigt ud imod de andre afdelinger og divisioner, og sammen med resten af Management teamet arbejder vi dagligt på at gøre Kamstup endnu bedre på tværs.

 • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Nogle af de mest spændende opgaver jeg har, er arbejdet med mennesker - både i min egen afdeling, men også  fra andre steder i organisationen og i forskellige lag og faggrupper. Alle vil gøre Kamstrup bedre, men vi har forskellige måder at gøre det på. Det er derfor spændende at være kommunikator for de forskellige strategiske tiltag og motivere andre til at løbe i samme retning.

 • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse er en ”blød” teknisk uddannelse med fokus på interaktion og samarbejde imellem forretning og IT. Dette har givet mig gode redskaber til at forstå begge verdener, som jeg som leder i en IT afdeling skal bruge på daglig basis. Jeg skal f.eks. meget ofte kommunikere tunge tekniske projekter videre til andre lag i organisationen der ikke nødvendigvis ved hvad vi snakker om på et teknisk niveau, men som har behov for at vide hvad den forretningsmæssige værdi og status på et projekt er, og vice versa.

 • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kamstrup?

 1. Kulturen: I Kamstrup hjælper vi hinanden. De mennesker der arbejder her er meget åbne og ordentlige overfor hinanden. Man føler sig hurtigt hjemme. Man kan sagtens være uenige, men der er ikke en ”rundsave på albuerne” kultur her.
 2. Mulighederne: Vores strategier bliver f.eks. lagt ned i organisationen således at alle har mulighed for at bidrage og komme med deres ideer til at lykkedes. Desuden er der masser af muligheder for at uddanne sig, hvis der er et felt man gerne vil have mere viden indenfor.
 3. Opgaverne: Hvis man gerne vil noget og viser man kan, så får man ofte lov til at løbe med en given opgave. Det er meget motiverende at man rent faktisk har mulighed for at ændre noget, hvis man mener det bør løftes.

 • Hvorfor er Kamstrup en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det der gjorde at jeg faldt for Kamstrup var den type mennesker der arbejder her. Jeg blev taget rigtigt godt imod selvom jeg kom ind som en meget ung leder. Jeg har kunne udvikle mig utroligt hurtigt, bl.a. fordi alle ledere indgår i en ledergruppe som støtter og sparer med hinanden. Ydermere er alle muligheder i Kamstrup åbne, hvis man vil det og kæmper for det. Er man dygtig og tør vise det, skal man også nok blive set og derfra har man alle muligheder for at udvikle sig yderligere.

Læs mere om Kamstrup

Mød andre kandidater fra Kamstrup

Senest opdateret: 29 dec 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 04-03-2019

Inma Contreras, Junior Backend Engineer, Peakon

The IT field offers lots of different opportunities for jobs which lets you decide what you’re most interested in. As a developer, one of my main tasks consists of thinking up technical solutions to problems so that our users have a smooth experience with our product. My other favorite main task would be shaping and implementing new ideas so that they are available to our product users.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Birgitte Kiilerich Henriksen, Segment Marketing Driver, Danfoss

Inden for mit forretningsområde i Danfoss arbejder vi med dagligvarebutikker – fra de helt små til de helt store butikker globalt. Vi leverer mange forskellige produkter og cloud-løsninger, som kan integrere køle- og varmeinstallationer med flere, og dermed kan butikkerne nedbringe sit energiforbrug.

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Louise Kolding, Subsurface Manager, Total

I work within the operations team in technical excellence, where I have been a Project Manager for almost three years. My primary task as Project Manager has been to oversee and support the development and implementation of several operational safety procedures and a supporting an IT tool called eCoW.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Mustafa Nabil Shaker, Civil Engineer, Rambøll

My primary tasks are to manage projects and coordinate both small and medium sized bridge and civil work projects both in Denmark and internationally. In the recent year, the main focus has been to optimize and integrate the global cooperation between the different bridge teams in countries such as India, Abu Dhabi and UK. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-03-2019

Thor Højlund Olsen, Discovery Lead, Demant

I am a project leader in Discovery, which is part of R&D in Demant. In Discovery we develop radical innovative concepts for people living a hearing loss. We use the most recent technologies, like AI and sensors to address the challenges of people living with a hearing loss. In a small and fast project, we experiment with new ideas.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

El Husseini Zaalouk, Product Application Engineer, Danfoss

Jeg arbejder i hydraulikbranchen, hvor jeg hovedsageligt fokuserer på ”Mobile/offroad hydraulics”. Min ekspertise i de mange forskellige hydrauliske komponenter ligger primært inden for ventiler. En hydraulisk ventil (valve) er en komponent, der distribuerer olie ud til de forskellige funktioner. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Mathias Nielsen, Consultant i NewTech, KPMG

I am a consultant in our NewTech department, where we use cutting edge technology to add value to our clients. Our team consists of technical as well as business people, with a good understanding of (new) technologies. As one of the technical team members, my main areas are Machine Learning, IoT, RPA as well as Chat & Voicebots. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-04-2019

Thomas Langhoff, Assistant Manager, Danish Crown

Jeg sidder med ansvaret for en teknisk afdeling med seks mand. Mit primære fokusområde er den daglige drift. Jeg skal sørge for, at alt kører, som det skal og tage beslutninger om, hvad der skal gøres, hvis en af vores maskiner går i stykker. Derudover sidder jeg med budgetterne for teknisk afdeling. Det er både i forhold til indkøb, reservedele og investeringer.

Læs mere
Sidst opdateret 27-08-2019

Anthony Dean, Concept Facilities Engineer, Total

I work as Conceptual Facilities Engineer in the conceptual facilities team within the developments group in the offshore product line. Here, we support shallow water offshore developments. Thus, when we find new resources through drilling, we either look to develop the resources with a new infrastructure or we are tying it back to existing production platforms. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-11-2019

Morten Smedegaard, Engineering Graduate, Arriva

Jeg har en tværgående position i Engineering (teknisk afdeling), så jeg assisterer både i vores bus og tog forretning. Primært bruger jeg min tid på at køre optimeringsprojekter i Arrivas busforretning, hvor vi har meget fokus på at forbedre vedligeholdet af busserne.

Læs mere
Sidst opdateret 28-10-2020

Louise Kjær, Scrum Master, BEC

Jeg arbejder med BEC’s arbejdspladskoncept. Vi sørger for, at brugerne ude hos vores kunder kan starte deres arbejdspladser med de rigtige adgange og applikationer. Mine arbejdsopgaver er meget alsidige. Jeg har ansvaret for at holde styr på det udviklingsteam, som jeg er placeret i. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ewa Wybraniec, Regulatory Affairs Specialist, 3Shape

I work in the RA or Regulatory Affairs department. It acts as our interface between the pharmaceutical/medical device industry and Regulatory authorities across the world. To me it is a cross-disciplinary domain where regulations, business and engineering interact.

Læs mere
Sidst opdateret 24-06-2019

Saima Chaudhry, Process Specialist, Bavarian Nordic

Mit primære arbejdsområde knytter sig til produktionen og produktionsudstyr. Lige nu er vi en projektfase, hvor vi er ved at bygge et nyt facilitet, så mine arbejdsopgaver består i at implementere det nye udstyr. Det betyder, at jeg eksempelvis er med til at sætte krav til vores nye udstyr, så jeg sikrer, at det lever op til de forventninger og regler, der er.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Michelle Kühl, Mechanical engineer, COWI

Jeg sidder i tunnel- og undergrundsinfrastrukturafdelingen i COWI, hvor jeg arbejder med mekaniske systemer på infrastrukturprojekter – eksempelvis affugtningsanlæg på broer, afvanding i tunneler eller VVS på metroprojekter. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Lone Rasmussen, Studentermedhjælper, COWI

Jeg sidder i området kaldet Buildings i afdelingen for renovering. Her er jeg ofte ude i marken. Helt konkret vil det sige, at jeg blandt andet er med på sager, hvor der skal tages miljøprøver for f.eks. skimmelsvamp og PCB i forbindelse med renovering af bygninger.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Søren Maagaard Olesen, Software Architect, 3Shape

3Shape Audio provides 3D scanners and modelling software to hearing aid manufacturers. In my team, we make the software that connects the 3D scanners and software for designing customized hearing aids. The hearing aids are customized to each person, so they fit exactly to their ears. That means that the software needs to include a lot of information on ear anatomy.

Læs mere
Sidst opdateret 11-11-2020

Mød en ingeniørstuderende

Da Martin var yngre, overvejede han forskellige uddannelsesmuligheder: Skulle han vælge uddannelse efter sin interesse og passion for klassisk musik eller følge den fornuftige vej med de naturvidenskabelige fag? I dag er han specialestuderende i Farmateknologi på DTU og drømmer om at kurere malaria.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Inúnguak Abelsen, Ingeniør, Orbicon

Jeg arbejder på Grønland med grønlandske bygge- og anlægsprojekter. Jeg sidder som projektleder på vejprojekter, byggemodningsprojekter og generelle anlægsprojekter herunder havnebelægninger langs den grønlandske kyst. Det er meget varierende arbejdsopgaver, som vi altid løser i teams.

Læs mere
Sidst opdateret 08-03-2019

Daniel Carrion da Fonseca, Engineering graduate, Ørsted

I work as an engineer in Ørsted’s Bioenergy branch, with a focus on the development of a new waste management/waste-to-energy technology called Renescience. In this business area, we are approaching the municipal solid waste issue from a new perspective, in which we create as much value from it as possible.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Hilal Erdogan Lavik, Junior Patent Manager, 3Shape

I’m a part of the Legal and Patents team and I work closely together with R&D where I spend most of my time. My primary task, as a junior patent manager, is to establish a bridge between the patent team and R&D in order to scope out new inventions that may be patented but also to support the developers in establishing an overview of the patent landscapes.

Læs mere