Lasse Larsen, Innovation Manager, ISS

Lasse Larsen er Innovation Manager i ISS DK. Det betyder i praksis, at Lasse er ansvarlig for ISS DK’s udviklings- og innovationsagenda. Du kan læse mere om Lasses arbejde her.

  • Lasse Larsen
  • 30 år
  • Ansat siden 2015
  • Cand.merc.it (CBS)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er Innovation Manager i ISS DK. Det betyder, at jeg er ansvarlig for ISS DK’s udviklings- og innovationsagenda. Det indebærer, at jeg sørger for, at vi har en bæredygtig pipeline af ting, vi tester og har klar til implementering. Samtidigt kigger jeg på, hvordan vi kan udnytte de store teknologitrends (Internet of Things, VR/AR, Robotteknologi, kunstig intelligens, Big Data) som kommer til at påvirke den måde, vi alle sammen kommer til at arbejde på i fremtiden.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Der er tre ting som gør, at jeg er rigtig glad for mit job:

1. At arbejde med udvikling, der hvor udviklingen er længst fremme

Vores ambition er ikke bare at være med, men er være længere fremme end vores konkurrenter. Og det er vi lykkedes med på mange områder, især inden for innovation og udvikling. Derfor er det ekstra fedt at arbejde med udvikling, fordi de ting vi laver her ikke bare sætter standarder for os, men for hele vores branchen. Det er super fedt!

2. Have mange bolde i luften

Jeg arbejder på rigtig, rigtig mange forskellige ting på samme tid. Det gør min arbejdsdag meget dynamisk. Fx kan jeg sagtens have otte forskellige møder om otte forskellige projekter på samme dag.

3. Have stor berøringsfære internt og eksternt

Mine opgaver kræver, at jeg kan samarbejde med kollegaer på tværs af alle lag i organisationen. Reelt set lige fra vores CEO til vores rengøringsmedarbejdere. Det giver mulighed for at balancere det strategiske med det jordnære. Samtidigt har jeg mange samarbejdsopgaver med vores kunder (fx Danske Bank, Mærsk, DSB) og vores leverandører. Det giver mig en god eksponering og muligheden for at arbejde med rigtig mange forskellige typer, og det er spændende.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger ikke rigtig min uddannelse. Jeg er cand.merc.jur fra CBS, men arbejder ikke rigtig med hverken jura eller økonomi. En lille del af mit job handler om at sætte mig ind i kontrakter med kunder og sørge for, at vi giver dem den service, vi har lovet. Her kan jeg bruge mit flair for at læse jura, men ellers ikke. I virkeligheden tror jeg mere, at studietiden handlede om at blive klogere på et generelt niveau, så man lettere kan lære og forstå nye ting og problemstillinger. Selvom det ikke er en rød tråd mellem, hvad jeg læste og hvad jeg laver, kunne jeg i hvert fald aldrig have bestridt min stilling, hvis ikke jeg havde mit studie.  

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos ISS?

1. Frihed

2. Ansvar

3. Gode kollegaer og god chef.

  • Hvorfor er ISS en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

1. Fordi ISS gør rigtig meget ud af personlig og faglig udvikling af deres medarbejdere

2. Fordi ISS har en global tilstedeværelse, som giver gode muligheder for at komme ud og arbejde

3. Fordi ISS er en fed organisation, som taget et stort samfundsansvar fx ift. integration.

Læs mere om ISS

Mød andre medarbejdere fra ISS


Annoncer