Vis studentum.dk som: Mobile

Patrick Boe Petersen, Udlejningskonsulent, Heimstaden

Heimstaden
Udlejningskonsulent
 • Patrick Boe Petersen
 • 31 år
 • Ansat siden december 2018
 • HD 1. del samt Ejendomsmægler

 • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat i udlejningsafdelingen i Heimstaden og beskæftiger mig derfor primært med udlejning af vores lejeboliger. Min primære arbejdsopgaver er fremvisninger, åbent hus-arrangementer og udarbejdelse af og opfølgning på lejekontrakter.

Ud over de primære opgaver, er der en del kundekontakt, som gør hverdagen alsidig og spændende. Det er samtidigt afdelingens ansvar at opstarte nye udlejningsprojekter. Det indebærer blandt andet at:

 • Fastsætte lejepriser efter gældende lovgivning og markedsniveau
 • Planlægge tidsplan for udlejningen
 • Besigtige ejendommen og klargøring til åbne huse mm.

Vi er i udlejningsafdelingen i tæt dialog med både danske og udenlandske kollegaer i forhold til rapportering samt sparring omkring eksempelvis mulig lejeindtægt på fremtidige projekter. Det giver et løbende indblik i, hvad der rører sig på markedet, og hjælper os til at stå skarpere overfor kunderne.

 • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det, der gør jobbet spændende, er, at det er en god kombination af kontorarbejde og kundekontakt i form af fremvisninger mm. Der er derfor aldrig to dage, der er ens, og man får rig mulighed for at komme lidt væk fra kontoret og det stillesiddende arbejde.

Der er samtidigt stor mulighed for at planlægge sin egen arbejdsdag og på den måde arbejde meget selvstændigt til trods for, at man er del af et stærkt team.

Kombinationen af det selvstændige arbejde og det tætte arbejde, med både kollegaer i udlejningsafdelingen og andre afdelinger i virksomheden, giver en rigtig god vidensdeling og forståelse for forretningen generelt. Jeg synes dog, at det specielt er det bagvedliggende arbejde ved at opstarte udlejningsprojekter, der er mest interessant. Det sætter krav til både praktiske anliggender og udfordrer viden omkring lovgivning.

På den måde bliver man både udfordret fagligt og får muligheden for at kunne fordybe sig i en arbejdsopgave, i et ellers meget aktivt og udadvendt arbejdsmiljø.

 • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I forhold til det administrative arbejde, bruger jeg min viden fra HD 1. del i stor grad, da det har givet en viden omkring processer og planlægning af processer,

Det er dog specielt min uddannelse som Ejendomsmægler og ikke mindst min periode som trainee, der har givet en bred viden omkring kundekontakt, kunders ønsker og ikke mindst det ”salgsarbejde”, der ligger i en fremvisning.

Uddannelsen har samtidigt givet mig den nødvendige viden omkring lejebranchen, som jeg dagligt bruger i forbindelse med mine arbejdsopgaver. Jeg føler mig derfor godt klædt på til at kunne tackle de udfordringer, jeg måtte møde i løbet af en arbejdsdag.

 • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Heimstaden?

1. Et professionelt arbejdsmiljø, hvor der er styr på tingene, og samtidigt et ekstremt højt fagligt niveau

2. Mulighed for faglig og personlig udvikling

3. Gode kollegaer der bidrager til en god arbejdsdag både fagligt og socialt.

 • Hvorfor er Heimstaden en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Heimstaden er for mig et godt sted at arbejde, da jeg bliver udfordret på min viden. Man sidder ikke, men er i konstant udvikling, hvilket driver mig til at ville yde mere og bedre.

Samtidigt er det en ung virksomhed, med en meget flad organisationsstruktur, hvilket betyder, at der er meget kort fra medarbejderen til direktøren. Det er med til at skabe et meget dynamisk miljø, hvor der er god sparring med kollegaer, og samtidigt et fantastisk arbejdsmiljø. Samtidigt er der mulighed for at forme virksomheden til at kunne blive ved med at præstere på det høje niveau, vi dagligt præsterer på i dag.

Det er for mig meget motiverende og med til at gøre Heimstaden til en meget attraktiv arbejdsplads.

Læs mere om Heimstaden

Mød andre kandidater fra Heimstaden

Senest opdateret: 19 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-08-2019

Oliver Bjerregaard Henriksen, Handelselev, STARK

Jeg sidder i frontteamet hos STARK Skejby, hvor jeg tager imod vores kunder, der enten kommer for at købe bestemte produkter eller skal have lavet tilbud på større ordrer. Mit arbejde består dermed i at være ansigtet ud af til, når kunder træder ind i butikken. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-04-2019

Sanne Egsgaard, Butikschef, BabySam

Jeg er butikschef i en af vores butikker, og jeg beskæftiger mig med alt, der har med butikken at gøre. Det gælder både i forhold til kunder, personaleledelse, vagtplaner, budget, salgstal, KPI'er, salgstræning af personale, varebestillinger, kampagner, så mine opgaver spænder vidt.  Det spændende og udfordrende i mit arbejde er, at dagene aldrig er ens.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Mads Larsen, Salgselev, STARK

Jeg er i lærer som sælger hos STARK. Min primære opgave er dermed salg og kundeservice, men jeg fungerer også som en slags blæksprutte, fordi jeg er lidt over det hele. Det betyder, at jeg også arbejder på lageret, hvor jeg bakker varer ud og sætter dem på hylderne, så butikken er pæn og klar til kunderne hver dag. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Louise Berg Berger, Handelsassistent, STARK

I min dagligdag hos STARK beskæftiger jeg mig med salg og rådgivning til kunderne i butikken og de kunder, der ringer ind og i gang med et byggeprojekt, hvor jeg så skal lave et tilbud til dem. Her skal jeg finde ud af, hvad de har brug for, så jeg kan et godt tilbud til dem. Jeg laver også tilbudsopfølgninger og har kontakt med leverandører. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Mads Thorup, Ejendomsmægler, home

Mit fokusområde er ’Salg og vurdering’ i en nyåbnet home Lejlighedsbutik i Aarhus C. Vi arbejder udelukkende med lejligheder, andelsboliger, interessentlejligheder og lignende boligtyper. Jeg beskæftiger mig primært med salg af lejligheder i form af fremvisninger og vurderinger.

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2019

Charlotte Pedersen, Supporter, E-Komplet

Jeg er i den heldige situation, at min fornemmeste opgave er at sidde og være behjælpelig, når vores kunder ringer og skriver ind og har brug for lidt hjælp og vejledning. Derudover hopper jeg i ny og næ i bilen og kører ud til nye kunder for at hjælpe dem i gang med at bruge E-Komplet. En spændende og udfordrende dag er helt klart, når jeg tager ud på konsulentbesøg.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Nicklaes Skou Andersen, Ejendomsmægler, home

Jeg beskæftiger mig med omsætning af fast ejendom. Jeg er traniee, men er kommet videre i en stilling til salg. Til januar kommer der en ny praktikant, som skal overtage mine trainee-opgaver. Så mine primære arbejdsopgaver lige nu er førsalg, fremvisninger, kundekontrakt og at hjælpe ejendomsmæglerne med deres opgaver.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Stine Ring, Handelsassistent, STARK

Jeg sidder i proff/projektsalg hos Stark Frederiksberg. Det er primært mellemstore, store kunder og projektsalg. Primært modtager jeg bestillinger, salg og spørgsmål over telefonen og rådgiver både private og professionelle kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 26-04-2019

Sofie Blæsberg, Souschef, BabySam

Jeg er souschef i butikken i Esbjerg, og som souschef er man en blæksprutte. Man har en arm med i alt, og gerne flere end der lige er til rådighed. Men mine primære opgaver er at bestille varer fra min afdeling, som er barnevogne. Derudover skal jeg også have styr på, om alle de andre kollegaer har styr på deres afdelinger. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Fatima Hodzic, Junior Buyer, Salling Group

Jeg har altid interesseret mig for retail-branchen, men jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg skulle bruge mit liv på. Da jeg startede hos Salling Group som deltidspige, kunne jeg ret hurtigt se, hvor spændende en virksomhed det var, og at de havde et rigtig godt elev- og lederprogram. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Maria Astrup, Salgsassistent, BabySam

Jeg er elev i BabySam lige nu, og jeg er færdiguddannet til juli. Mit område i butikken lige pt. er tekstil og interiør. Det vil sige, at jeg har ansvaret for at bestille varer og finde plads til alle varer i butikken, så det ser ordentligt og præsentabelt ud.  Jeg sørger også for at fylde varer op i butikken, og derudover er jeg også med til at betjene kunder, der besøger vores butik. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Besim Avdic, Slagter, Danish Crown

Som elev kommer du rundt i de forskellige afdelinger og prøver det hele. Forender, opskæring, midterstykker og så videre, og når du er uddannet efter to år, så kan du det hele. Selve udskæringen er spændende. Og jeg kan godt lide den kampgejst og det samarbejde, der er ved opskæringsbåndet. Der er fart på, og du kan ikke bare gå på toilettet, hvis du pludseligt skal det. Så går båndet i stå.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Daniel Wejs, Teamleder, Salling Group

Jeg er i dag ansat som teamleder, og jeg stræber at blive butikschef for min egen Føtex Food Convenience en dag. I FFC er der en butikschef, en teamleder og en teamkoordinator. Det betyder, at arbejdsopgaverne og berøringsfladen inden for bestillinger af kød, mejeri, frugt og grønt, brød, bager og avis er større end i en "almindelig" Føtex. 

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2019

Lauris P. Sørensen, Supporter, E-Komplet

Mit primære forretningsområde hos E-komplet omfatter regnskab og time-/sagsstyring. I min rolle som supporter hjælper jeg hver dag vores kunder med at forstå og udnytte vores produkt til fulde. Noget af det vigtigste i min dialog med kunderne, er, at de føler sig hjulpet og værdsat, så jeg er sikker på, at de har de mest hensigtsmæssige arbejdsgange i deres hverdag. 

Læs mere