Line Rasmussen, Controller, Heimstaden

Her kan du møde Line Rasmussen, der er controller hos Heimstaden. I dette interview kan du blive klogere på, hvilke ansvarsområder og arbejdsopgaver, der følger med stillingen.

Heimstaden
Controller
  • Line Rasmussen
  • 1993
  • Ansat siden 1. juli 2022
  • Uddannet Finansøkonom

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Året starter med, at vi skal aflevere regnskaber, hvor det meste af tiden går med udarbejdelse af regnskaber og korrespondance med revisionen. I efteråret går det meste af tiden med udarbejdelse af budgetter, hvor vi skal gennemtjekke og udfordre det de andre afdelinger har haft ansvaret for at budgettere. En daglig opgave er at godkende fakturaer, hvor jeg har ansvaret for at tjekke, at de er udstedt korrekt, bogført på rigtig konto og med den rigtig moms. 

En anden ting, som fylder, er optimering af arbejdsprocesser og kontroller, så vi hele tiden gør processen mere smidig og får bedre værktøjer til at finde fejlene i bogføringerne. På den måde kan man selv tage ansvar for, at vi hele tiden bliver bedre til vores arbejde.               

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende er at se udfordringer og være med til at optimere de problematikker, vi har i hverdagen. Så vi sammen hele tiden optimerer og strukturerer hverdagens opgaver. Udfordringerne kan være at gennemskue gamle fejl og få rettet op på dem. Man skal have sans for både detaljerne og det store overblik ift., hvor virksomheden bevæger sig hen.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har læst Finansøkonom, hvor vi fik et godt indblik i ejendomsbranchen og regnskab. Det er godt, at man har forståelsen af regnskab, men stadig kender til selve lejedelen, da ejendomsbranchen har nogle lidt specielle regler. På den måde bruger jeg min uddannelse i det daglige, når jeg løser mine opgaver og kan løfte et stort ansvar i Heimstaden. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Heimstaden?

Jeg har rigtig god mulighed for indflydelse, og mine ideer bliver lyttet til. Jeg har gode kollegaer, og der er en god atmosfære rundt i huset. Og endelig tilbyder Heimstaden masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. 

  • Hvorfor er Heimstaden en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Der er netop stor mulighed for udvikling. Samtidig er Heimstaden i vækst, så det er ikke bare en virksomhed, som bare kører, som den gjorde i går. Heimstaden gør meget for at sikre, at medarbejderne har det godt, bl.a. ved månedligt sende et spørgeskema rundt, så afdelingslederne har mulighed for at tage fat i, hvor der evt. kunne være udfordringer hos den enkelte medarbejder eller afdeling. 

Læs mere om Heimstaden

Mød andre kandidater fra Heimstaden


Annoncer