Mød Flügger

Drømmer du om at arbejde i en international koncern? Tag et kig på dine karrieremuligheder hos Flügger Group A/S. På denne side kan du også møde fem af virksomhedens medarbejdere.

flügger

Om Flügger

Flügger Group A/S er en danskejet og international koncern med rødder tilbage til 1783. Passionen for maling og godt håndværk præger vores alles hverdag, hvor vi globalt er cirka 1.400 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Kina og Island, der dagligt arbejder for at sætte kulør på rigtig mange menneskers projekter samt skabe glæde over fornyelse og farver i byrummet og hjemme i privaten.

Vi har en unik forretningsmodel, hvor vi driver hele værdikæden. Dette ser vi som en styrke, da det at vi driver den samlede værdikæde, gør at vi kan tilpasse os de konstant foranderlige markedsvilkår og sikre, at vores forretningsmodel er profitabel. Dette kræver dog også, at vores medarbejdere er forandringsvillige, og at vi sammen kontinuerligt fokuserer på at strømline og effektivisere alle led i værdikæden.

Høje ambitioner og professionelle kollegaer er noget af det, der kendetegner Flügger som arbejdsplads. Derudover vil du også finde et højt energiniveau samt gode udviklingsmuligheder. I Flügger er der rig mulighed for at gøre karriere indenfor et væld af forskellige områder. Mød fem medarbejdere her:

Mød 5 medarbejdere fra Flügger


Annoncer