Mød EPICO NextGen

Mød virksomheden EPICO NextGen, der blev etableret i 2016. Læs om dine karrieremuligheder og mød 2 medarbejdere fra EPICO NextGen.

EPICO NextGen

EPICO NEXTGEN - Næste generations IT-talenter

TAG NEXT STEP I KARRIEREN

EPICO NextGen blev etableret i 2016 og er sidenhen vokset stødt. EPICO NextGen er en del af virksomheden EPICO-IT A/S med mere end 10 års erfaring inden for IT-branchen. EPICO-koncernen har kontorer i mere end 4 lande og beskæftiger over 400 ansatte. Vi er derfor blandt de tre største IT-konsulenthuse i Danmark, og fik tildelt Børsens Gazellepris i både 2015 og 2016.

EPICO NextGen er bindeleddet mellem næste generations IT-talenter og virksomheder.
Vi hjælper dig med at finde dit næste job i IT-branchen. Vi er ikke kun fokuseret på, hvad du kan. Vi er i lige så høj grad fokuseret på, hvad du gerne vil være bedre til og hvad du ønsker at arbejde med. Som ansat hos os, får du derfor en personlig agent som hjælper dig med din udvikling og trivsel.  

Får man et job hos NextGen, bliver man ansat af NextGen, men man har sin daglige gang ude hos den virksomhed hvis stilling man har valgt. Man bliver derfor en del af to virksomheder på én og samme tid.  

Baseret på mange års erfaring i branchen, har vi skabt et netværk til virksomhederne af både små, mellemstore og store virksomheder, der generelt er langt fremme på den tekniske front. Via vores netværk får du derfor adgang til en bred vifte af jobmuligheder og unikke jobstillinger.


BLIV EN DEL AF NEXTGEN-NETVÆRKET 

Vi har samlet et stort netværk af unge kompetente udviklere, der alle ønsker at have en stejl læringskurve og være en del af et stærkt fællesskab og sparringsmiljø.  

Vi afholder flere arrangementer i NextGen; det kan være alt fra spændende foredrag, til fredagsbarer, gaming-events, eller konsulentaftener med spisning, komikere, underholdning mv. Flere gange årligt afholder vi større arrangementer for hele EPICO-koncernen, der rummer over 400 konsulenter, hvor man virkelig har mulighed for at netværke og sparre med erfarne IT-kyndige.  

Vi ser ganske enkelt, at man skal gå fløjtende til og fra arbejde - derfor vægter vi det faglige såvel det sociale højt!

Mød 2 medarbejdere fra EPICO NextGen


Annoncer