Greyci Gonzales, Digital Mediekonsulent, Krak

Mød Greyci, som er digital mediekonsulent og arbejder med at rådgive virksomheder, i forhold til Eniros produktportefølje.

Digital Mediekonsulent

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Min primære opgave er at rådgive segmentet små – og mellemstore virksomheder. Det vil sige, at jeg skal introducere vores produkter, give kunden den bedste oplevelse og i sidste ende at sælge digitale løsninger til kunden. 

Det foregår på den måde, at jeg rådgiver inden for digital markedsføring og online synlighed – produkterne tæller blandt andet Google AdWords, Facebook, bannerannoncering og websites. Mit fokus er at drive trafik og kunder til mine kunders virksomheder. Jeg skræddersyr den rette løsning, så mine kunder bliver fundet på Google og de sociale medier. Herved sørger jeg for, at de får det optimale ud af deres markedsføringsbudget, således at de kan
fokusere på deres kerneforretning imens.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det gode ved at arbejde hos Krak er, at jeg bliver udfordret på mine kommunikationsevner. Jeg lærer at udvikle og tilpasse min kommunikation til forskellige kunder, samtidig med at jeg bruger kompetencer inden for online marketing. Dialogen med kunden er spændende, idet det handler om at behovsafdække, så jeg sikrer, at kunden får den optimale løsning i forhold til at være tilstede online. Det giver helt klart et kick, når jeg gør en kunde tilfreds.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse er med til at give mig en faglig viden, som jeg kan tage med på arbejde. På studiet undervises vi blandet andet i digital markedsføring og mediestrategi. Hos Krak prøver jeg meget af dette af i praksis. På den måde understøtter uddannelsen og arbejdet hinanden rigtig fint.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Krak?

1. Eniro er en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger og et godt studiemiljø, hvor jeg oplever, at der er
fleksibilitet i forhold til studiet. Jeg indgår i et ungt miljø, hvor vi lærer af hinanden. Samtidig er der gode og
relevante medarbejdergoder som frokost, pension og træningsfaciliteter.  

2. Hos Krak er der gode udviklingsmuligheder. Der er mulighed for at udvikle sig fagligt og lære en masse
nyt i medieverdenen om produkter, CRM-systemer, annoncering, salg og digital marketing.

3. Mine opgaver er spændende og differentierede.

  • Hvorfor er Krak en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Eniro er en virksomhed, som er førende inden for det digitale. Det gør, at jeg hele tiden bliver udviklet på det digitale, som er fremtiden. Samtidig er Krak på en forandringsrejse, hvor jeg som medarbejder kan bidrage med nye imput/ideer, og dermed være med til at gøre en forskel.

Læs mere om Krak

Mød andre kandidater fra Krak


Annoncer