Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Eniro

Eniro

Eniro – Et digitalt mediehus

Eniro er den digitale markedsføringspartner for over 80.000 virksomheder i norden. Vi tilbyder digitale markedsføringsløsninger for små og mellemstore virksomheder, der vil styrke deres online tilstedeværelse.
Vores kernekompetencer er at hjælpe virksomheder med at optimere deres markedsføring og synlighed på tværs af en stribe digitale kanaler. Med en engagerende digital produktportefølje, hjælper vi virksomheder til at nå de rigtige kunder, på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt.

Eniros medarbejderkultur

Eniro er noteret på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] og har hovedkontor i Stockholm. Eniro-koncernen har ca. 1.500 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Polen og Finland og i Danmark er vi 150 ansatte.

Eniros interne kultur er præget af at være en salgsorganisation. Vores organisationsstruktur er flad, og vi har en uformel tone. Derudover er vi omstillingsparate, så vi er klar til at følge med udviklingen i den digitale verden. Vi søger løbende dygtige og engagerede studerende til salg og mødebooking, mediepraktikanter og digitale medierådgivere - se mere på www.krak.dk.

Mød 4 medarbejdere fra Eniro

Senest opdateret: 26 feb 2019