Marcus Frey Olesen, Speditør, DSV

Mød Marcus der arbejder som speditør i DSV XPress. Her beskæftiger han sig med kurerfragt og alm. pakketransport til hele verden.

  • Marcus Frey Olesen
  • 24 år
  • Ansat siden august 2013
  • Shipping og kontoruddannelsen (IBC)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

I DSV XPress beskæftiger vi os med kurerfragt og alm. pakketransport til hele verden, både eksport og import. Jeg arbejder til dagligt i vores eksportafdeling, hvor vi i år runder 750.000 forsendelser. De mange forsendelser og kontakten med virksomhederne bag disse samt leverandører danner grundlaget for en spændende, travl og ikke mindst udfordrende hverdag.

Mine primære arbejdsopgave består af at supportere vores kunder med min ekspertviden omkring vores services, hertil tilbudsgivning, og ikke mindst at løse kundens udfordringer hurtigt, når de opstår. Samtidig har jeg stor tilknytning til vores salgsafdeling, hvor jeg udarbejder tilbud og set-up tilpasset til den individuelle kundes transportbehov. Endeligt har jeg som en del af min hverdag Best Practice som fokusområde, hvor jeg bruger tid på at analysere og optimerer vores nuværende processer, således at vi i DSV XPress kan arbejde mere effektivt.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det er utroligt spændende og udfordrende at få lov til at bruge sin ekspertviden til at rådgive danske virksomheder med eksport til hele verden, men især at kunne bidrage til kundetilpassede løsninger rettet til den enkeltes kundes behov. Endvidere trives jeg godt i et miljø som DSV’s, hvor du får lov til at bidrage med ideer til, hvordan forretningen kan forbedres, samt udvikle og blive anerkendt for disse, såfremt der er en god business-case. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som speditør sidder du ofte med én specifik transportform, hvor du udvikler dine kompetencer og opnår ekspertviden inden for det specifikke område igennem dine daglige erfaringer. Dette er naturligvis også tilfældet for min udvikling og læring som speditør.

Derudover har jeg, igennem mine uddannelsesforløb på speditøruddannelsen, fået en bred viden omkring transport på tværs af alle transportformer, hvilket har givet mig en stor forståelse for andre dele af transportbranchen. Denne viden bruger jeg meget til dagligt, når jeg rådgiver vores kunder, således at jeg kan tilsikre, at kunden får de bedste transportløsninger. Uddannelsesforløbet har også givet mig et stort netværk med elever fra andre virksomheder, som bidrager til vigtig viden omkring branchen generelt, men også hvordan andre virksomheder agerer i branchen.  

  • Hvorfor er DSV en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

For mig er DSV et perfekt match til en unik international arbejdsplads, hvor jeg har mulighed for at udvikle mig personligt, men også fagligt. Skal jeg nævne blot de tre vigtigste ting for mig ved at arbejde i DSV, er det først og fremmest mine gode kollegaer i teamet, men også muligheden for en spændende karriere med videreuddannelse og tiltagende ansvar samt en hverdag, hvor det ligger i kulturen at præge sig selv og sine kollegaer i hele virksomheden til at opnå succes i fællesskab. Herudover kunne jeg nævne et hav af ting, som gør DSV attraktiv for mig som arbejdsplads. 

Læs mere om DSV

Mød andre kandidater fra DSV


Annoncer