Mød DMI

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder hos Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)? Læs med her, hvor otte medarbejdere giver dig et indblik i deres arbejdsopgaver.

Karriere hos DMI

Danmarks Meteorologiske Institut

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Udover at levere vejrudsigter til Danmark og Grønland betjener vi også samfundet med meteorologisk viden og data inden for hele rigsfællesskabet med tilhørende havfarvande og luftrum.

DMI’s opgaver spænder vidt indenfor vejr, klima og hav. Målet med vores arbejde er at sikre både menneskeliv og materielle værdier samt klæde borgerne på til fremtidens vejr. For at løse vores kerneopgave, samarbejder DMI bl.a. med internationale myndigheder og partnere inden for forskning, IT samt det operative område. Ved at blive ansat på DMI bliver du en del af en spændende og dynamisk arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige uddannelser.

En arbejdsplads der giver mening
På DMI gør vi en ære i at give vores medarbejdere ansvar fra dag ét. Som medarbejder på DMI, er det nemlig vigtigt for os, at vi løbende sikrer både din faglige såvel som personlige udvikling eksempelvis gennem løbende kompetenceudvikling, tværfaglige projekter m.v. Vi tilbyder dig indsigt i en stor politisk organisation og en kompleksitet og volumen i vores opgaver, som garanterer dig læring og udvikling.

Udover at kunne tilbyde et fagligt spændende miljø, er vi også en social arbejdsplads, hvor vi bl.a. har en personaleforening, der arrangerer et bredt udvalg af aktiviteter for ansatte på DMI. Du vil herudover kunne møde op i DMI’s vejrtjeneste hver fredag eftermiddag og få en præsentation af weekendens vejr af DMI’s meteorologer, deltage i de faste bordtennisturneringer eller komme forbi til en kold forfriskning til fredagsbar.

Mød 8 medarbejdere fra DMI