Mød Dansk Stalking Center

Vil du blive klogere på dine karrieremuligheder hos Dansk Stalking Center? Læs med her, hvor du også kan møde 2 medarbejdere fra Dansk Stalking Center.

Dansk Stalking Center

Dansk Stalking Center – Nordens eneste videnscenter om stalking

Dansk Stalking Center er Nordens eneste specialiserede interventions -og videnscenter om stalking. Vores formål er at stoppe stalking, derfor tilbyder vi anonym rådgivning til de 100.000 danskere som hvert år udsættes for stalking. Vi tilbyder psykologbehandling til både udsatte og udøvere af stalking, samt til børn som er berørte af stalking. Vi yder også juridisk rådgivning, samt rådgivning til pårørende og fagpersoner. Tilbuddet er landsdækkende og vi har afdelinger i både København og Aarhus.

Dansk Stalking Center driver også et videnscenter, hvor vi gennem research og dokumentation arbejder for at skabe ny data og viden om stalking. Veldokumenteret viden er vores grundlag, når vi skaber offentlig og politisk opmærksomhed omkring stalking og vigtigheden af en tidssvarende lovgivning på området. Desuden driver Dansk Stalking Center en række udviklingsprojekter og samarbejder med politi, kommuner og andre myndigheder.

Mød 2 medarbejdere fra Dansk Stalking Center


Annoncer