Winnie Bitsch, Forlagsassistent, Dafolo

Winnie er Forlagassistent hos Dafolo, hvor hun hovedsageligt arbejder med kundeservice/ekspedition, lagerstyring, ordreoprettelse og ajourføring af varer.

Dafolo
Forlagsassistent
  • Winnie Bitsch
  • 47 år
  • Ansat siden 2015
  • Markedsøkonom ved Frederikshavn Handelsskole

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

I Dafolos Lager & Logistik-afdeling opbevarer, ekspederer og distribuerer vi bøger for danske og udenlandske forlag. Det vil sige, at vi modtager ordrer fra f.eks. boghandlere, som vi sørger for at pakke og sende afsted.

Jeg arbejder hovedsageligt med kundeservice/ekspedition, lagerstyring, ordreoprettelse for vores kunder og ajourføring af varer på Bogportalen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændedne opgaver er et sammensurium af at give god kundeservice til både vores forlagskunder og henvendelser fra forlagenes kunder (primært boghandlere), at hjælpe nye forlag med at få lagerført og opdateret deres varer i de rette systemer og at få logistikken på lageret til at fungere mest optimalt.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min oprindelige uddannelse bruger jeg kun sparsomt i mit nuværende job.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Dafolo?

Det vigtigste for mig på min arbejdsplads er et godt samarbejde/teamwork med kollegaer, at yde en service, som består af lidt mere, end det kunderne forventer, og endelig: min egen begejstring for de varer, vi håndterer for kunderne! Det sidste skal forstås sådan, at jeg brænder for at læse bøger for at stimulere hjernen, få ny viden og udvide sin horisont gennem litteratur af al slags. Derfor er det en fornøjelse at være omgivet af masser af bøger og have daglige samtaler med andre, der også interesserer sig for at læse.

  • Hvorfor er Dafolo en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Dafolo er attraktiv for mig, da vi i virksomheden spænder bredt kompetencemæssigt og kan gøre brug af hinandens kvalifikationer og dermed opnå en synergieffekt. Vi er en lokal virksomhed i en mindre by, hvilket er vigtigt at fastholde i en tid, hvor der sker stor centralisering.

Læs mere om Dafolo

Mød andre kandidater fra Dafolo


Annoncer