Vis studentum.dk som: Mobile

Mød CPH

Karriere hos CPH

CPH - Københavns Lufthavn og Danmarks største arbejdsplads

Københavns Lufthavn er Danmarks største arbejdsplads samlet på ét sted. På lufthavnens 12 km 2 er der 23.000 ansatte fordelt på mere end 700 forskellige virksomheder, som servicerer de næsten 30 mio. passagerer, der rejser gennem lufthavnen hvert år. Med direkte ruter til 165 destinationer og 76 forskellige flyselskaber i rutenetværket, er lufthavnen også Nordens største knudepunkt for flytrafik. Vi driver også Roskilde Lufthavn, som huser cirka 25 virksomheder med 300 ansatte. Roskilde Lufthavn er en effektiv lufthavn for privat- og businessflyvninger samt skoleflyvninger.

Som forvalter af infrastrukturen, har Københavns Lufthavne A/S (CPH) et særligt ansvar for at skabe gode oplevelser for knudepunktets passagerer, flyselskaber, samarbejdspartnere og forretningsdrivende.

Arbejdsplads på Amager siden 1925

Med lufthavnens placering midt imellem Tårnby- og Dragør Kommune, har lufthavnen altid været en særlig arbejdsplads for lufthavnens naboer. Cirka 10 procent af arbejdsstyrken i Tårnby og 20 procent i Dragør arbejder i lufthavnen. Den lokale forankring er en vigtig del af lufthavnens historie og kultur, og afspejles i den lokale stolthed over 90 års arbejde med at skabe en lufthavn i verdensklasse.

Vi er 2.500 medarbejdere i CPH fra mere end 50 lande og vi betragter os som gæstfrie værter for vores passagerer, og vi stræber efter at skabe rejseglæde for alle, der har Københavns Lufthavn som en del af deres rejse. Hver dag leverer vi resultater i tæt partnerskab med en lang række samarbejdspartnere i og uden for lufthavnen. Det er resultater af en så høj kvalitet, at vi flere gange er kåret som Europas mest effektive og Nordeuropas bedste lufthavn – titler, som vi både er stolte af og har stor respekt for.

Mød 2 medarbejdere

Senest opdateret: 08 maj 2018