Vis studentum.dk som: Mobile

Emil Nielsson, Sales Market Manager (distriktschef), Circle K Danmark

Circle K
Sales Market Manager
  • Emil Nielsson
  • 32 år
  • Sales Market Manager (distriktschef)

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg beskæftiger mig som distriktschef med ansvaret for 12 Circle K-forretninger med beliggenhed på Vestegnen i København. Mine primære arbejdsopgave er, i samarbejde med butikscheferne, at formidle Circle K’s kultur, og at vi 24 timer om dagen 365 dage om året kan imødekomme kundens forventning. Dette skabes igennem den enkelte medarbejder i butikken, med afsæt i deres personlige udvikling på en række områder, hvor af sikkerhed, standarder, personlig udvikling og salg er omdrejningspunkterne.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I min hverdag nyder jeg virkelig at se mennesker vokse i deres rolle. Med mine 15 år i virksomheden har det altid været det at skabe resultater igennem andre, som jeg finder mest givende. Jeg finder det utrolig spændende at indfri mine medarbejders potentiale, og bidrage til at mennesker når deres personlige mål – hvad enten det er at blive mere udadvendt som medarbejder, eller om det er at gennemføre vores interne karrieuddannelse og få ansvaret for deres første butik.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har arbejdet i Circle K, siden jeg var 17 år. De første par måneder havde jeg ansvaret for, at stationens ydre område altid så pæn og indbydende ud. Jeg læste på det tidspunkt HTX og havde Circle K som arbejde ved siden af. Da jeg færdiggjorde min studentereksamen, og selvfølgelig ”studenterugen”, havde jeg som så mange andre besluttet mig for at holde et sabbat år. Efter tre måneder i jobbet fik jeg dog muligheden for at blive souschef for en butik i mit nærområde. Og i takt med min interesse for Circle K voksede fik jeg mere og mere ansvar for butikken. Tre måneder senere fik jeg en plads på vores interne karriereuddannelse og 5 måneder senere fik jeg, som 20 årig ansvar for min første butik og 15 medarbejdere. Jeg har sideløbende med arbejdet i Circle K deltaget i meget intern træning, hvilket har givet mig færdighederne til at fortsætte min personlige udvikling.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Circle K?

  1. At lære noget nyt hverdag.
  2. At lære fra mig hver dag.
  3. Hvordan kan jeg inspirere til personlig udvikling hos andre

Hvorfor er Circle K en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

For mig er Circle K min anden familie, og jeg har rigtig mange gode kollegaer. Det er en virksomhed med plads til alle og uanset alder, farve og køn, og du har de samme muligheder for udvikling og karriere. Jeg nyder hverdag at se mennesker omkring mig udvikle sig i forskellige roller og skabe resultater med og igennem andre.

Vi passer på hinanden og har seriøse initiativer, der sikre vores sikkerhed og trivsel i hverdagen. Jeg nyder, at vi gør vores bedste for at bidrage til en bæredygtig fremtid og altid med mennesket i fokus.

På det personlige plan er jeg nu på mit ’13. sabbatår’ og kunne ikke forestille mig at arbejde i en anden virksomhed end Circle K, for der er så mange forskellige muligheder for udvikling i organisationen.

Læs mere om Circle K

Mød andre kandidater fra Circle K
Senest opdateret: 09 apr 2021