Vis studentum.dk som: Mobile

Thomas Flyvberg Fischer, Senior Analytiker, Circle K

Circle K
Thomas
  • Thomas Flyvberg
    Fischer
  • 31 år
  • Ansat siden 2018
  • Senior Analytiker

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Som en del af vores finansafdeling er mit fokus på resultaterne for vores detailforretning – altså den fysiske butik. I hverdagen er en af mine roller blandt andet at give sparring til kategoricheferne om, hvordan vi sammen kan gøre forretningen bedre i dag og skabe endnu bedre resultater i morgen. Her er det mit mål at skabe en fælles forståelse af de værdier, som skaber gode resultater, så vi kan blive ved med at sikre den bedste kundeoplevelse. 

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Min berøringsflade i Circle K er meget stor, og opgaverne spænder virkelig bredt. Det synes jeg er en utrolig spændende udfordring, fordi jeg får så stor indsigt i vores forretning på tværs. Den mest spændende udfordring det seneste år har dog selvfølgelig været at analysere, hvordan Covid-19 har påvirket vores salg og folks forbrugsmønstre. Det har givet os en unik og bedre forståelse for, hvordan vi kan agere mest hensigtsmæssigt i en global pandemi – eller i en anden stor krise.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet Cand.Merc.FIR (Finansiering og Regnskab). Min uddannelse har givet mig relevant regnskabs- og finansiel forståelse. Jeg bruger uddannelsen til alt fra budgettering, værdiansættelse og dybdeborende resultatanalyser. Hvad der måske er mere vigtigt, så bruger jeg min uddannelse og den erfaring, jeg har fået hos Circle K til at omsætte analyserne til strategiske initiativer, der bliver til konkret handling ude i butikkerne. Min uddannelse bruges derfor i høj grad i min dagligdag hos Circle K.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Circle K?

1. Frihed under ansvar
2. Gode kollegaer med en stærk kultur
3. Mulighed for personlig udvikling

Dette er de tre vigtigste grunde til, at jeg har valgt at arbejde hos Circle K. Der er god sparing på tværs af vores Finansteam i Danmark, samt resten af Europa, hvor mulighederne for at udvikle mine kompetencer og opnå nye er noget, som skinner igennem.

Hvorfor er Circle K en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Circle K er i konstant udvikling, og der sker meget på den grønne omstilling samt i forhold til købsmønstrene hos vores kunder. Den daglige sparing med kollegaerne på kontoret samt i resten af Europa gør, at den faglige viden og kompetence er utrolig høj, og dette udvikler mine færdigheder dagligt. Det er super fedt!. 

Derudover kan jeg ikke rose virksomhedens kultur nok. Det er de gode kollegaer og den stærke kultur, som gør, at det er en fornøjelse at gå på arbejde hver dag..

Læs mere om Circle K

Mød andre kandidater fra Circle K
Senest opdateret: 16 apr 2021