Vis studentum.dk som: Mobile

Rikke Larsen, Distriktchef, Circle K

Rikke Larsen
  • Rikke Larsen
  • 31 år
  • 10+ i Circle K Danmark

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mine primære arbejdsopgaver indebærer økonomi, drift, salg og vigtigst af alt – ledelse, træning og udvikling af butikschefer og medarbejdere. I tæt samarbejde med butikscheferne, analyserer og gennemgår jeg kontinuerligt vigtige nøgletal og KPI’er med dem. På den måde kan vi hele tiden optimere og forbedre vores forretning og dermed få skabt det bedst mulige udgangspunkt for de lykkes i hverdagen og får succes i jobbet.

Overordnet er jeg som distriktschef bindeleddet mellem hovedkontoret og butikkerne og derfor både rollemodel og garant for Circle K’s værdisæt. Det er min fornemmeste opgave at sikre, at mine butikschefer arbejder ud fra Circle K’s strategi og koncept samt er godt klædt på i rollen og motiveret til at løfte opgaverne i mål. Vores kunder skal nemlig altid mødes af dedikerede medarbejdere med overskud og energi, som altid stræber efter at levere kvalitet og kundeservice i verdensklasse – og ikke mindst trives i deres job. 

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Mere end noget andet er det mennesker og udvikling, og den alsidighed mennesker skaber i forskellige opgaver og løsninger. Ledere og medarbejdere er de vigtigste tandhjul i vores forretning og står bag alt, hvad vi arbejder med, og de resultater vi skaber. Uanset om det er salg, drift, standarder eller konceptstyring, drejer alt sig om menneskerne bag. 

Resultaterne skaber vi sammen, så når mine butikschefer og medarbejdere lykkes i jobbet, så lykkes Circle K og jeg. Deres kompetencer, forståelse, trivsel og commitment er derfor virkelig afgørende for forretningen og for kundernes oplevelse. Kombinationen af en dynamisk hverdag med fokus på forretningen og mennesker i udvikling skaber en enormt spændende og udfordrende hverdag. 

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Helt oprindeligt er min uddannelse i en helt anden retning, men mit fritidsarbejde hos Circle K udviklede sig bare virkelig hurtigt. På mindre end 5 år er jeg gået fra deltidsmedarbejder til distriktschef, hvor jeg i høj grad har været støttet af mine erfaringer og læring på jobbet, men også af to interne lederuddannelser som har givet mig ballast samt indsigt fagligt og personligt. 

Særligt min lederidentitet er inspireret af et højt fagligt niveau på de interne uddannelser. Min uddannelse bliver brugt hver dag og skaber stadig udvikling og fremdrift for mig.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

  1. Som leder er der en opgave som overskygger de andre i vigtighed – nemlig at få medarbejderne til at blive en succes i deres job. 
  2. Fokus på faglig og personlig udvikling af mine medarbejdere. For mig handler det om at finde frem til det mulige potentiale hos hver enkelt og lære nyt hverdag, så vi sammen kan skabe positive resultater.
  3. At sikre en god tillidsfuld arbejdskultur med gode relationer og et stærkt fælleskab i teamet, som skaber et effektivt og motiverende arbejdsmiljø med højt engagement og trivsel i hverdagen.

Hvorfor er Circle K en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Hele virksomhedens DNA og kultur gør det til en attraktiv organisation for mig at arbejde i. Med et job i Circle K, bliver du ikke blot en del af en arbejdsplads, men en del af EN stor familie, hvor hver enkelt medarbejder skaber værdi for vores forretning. Vi tager os af hinanden, og der lægges stor vægt på mangfoldighed og relationer, hvor samarbejde, sammenhold og resultater går hånd i hånd. 

Der er altid fart på og ingen dage er ens, hvilket giver en dynamisk hverdag hvor forandring og udvikling skaber konstant fremdrift. Karrieremulighederne er mange og der tages mange initiativer for at hjælpe og udvikle talenter via vores interne uddannelsesforløb, hvilket giver mulighed for en god karriere, uanset retning. 

Hvis ambitionerne er der, er mulighederne det også.

Læs mere om Circle K

Mød andre kandidater fra KL
Senest opdateret: 09 apr 2021

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 30-09-2019

Mentor - Det perfekte studiejob/Det ideelle studjob

Er du fagligt og bogligt stærk, og har du generelt fået gode karakterer i løbet af din skolegang og/eller studietid? Kan du godt lide at udfordre dig selv og lære fra dig? Så skulle du overveje at blive mentor! 

Læs mere
Sidst opdateret 21-10-2019

Jobrummet - Zoom ind på dit drømmejob

[Facebook:like] Det kan være en jungle at finde frem til det rigtige job - og ikke mindst, hvilken uddannelse der kan føre dig til jobbet. Med Jobrummet tager vi dig gennem junglen og giver dig mulighed for at høre færdiguddannede fortælle om deres job, så du kan blive klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg.  I hvert interview kommer du bagom jobtitlen og får indblik i, hvordan andr ...
Læs mere
Sidst opdateret 27-03-2020

Iværksætter og studerende: "Man kan konvertere den viden, man får, direkte"

Læs om Martine Birlund, der er iværksætter og studerende på HD-uddannelsen på CBS. Her får hun ny og nyttig viden, som hun kan bruge  direkte i sit fuldtidsarbejde og i sit liv som selvstændig. Man behøver nemlig ikke vælge iværksætterlivet fra for at vælge studierne til. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-02-2018

Top 30 efterspurgte kompetencer hos studentermedhjælperen

Søger du et studiejob? Få styr på hvilke kompetencer du bør lægge vægt på i din jobansøgning, når jagten går ind på det gode studiejob.

Læs mere
Sidst opdateret 21-03-2019

Kom bagom Roskilde Festival Højskole

Roskilde Festival Højskole er Danmarks nyeste højskole, og ligger solidt forankret i sweet-spottet mellem Roskilde Festivalpladsen og Roskilde by. Læs om skolen lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 23-10-2019

3 gode råd til valg af højskole

Overvejer du at tage på højskole, men er vildt meget i tvivl om, hvilken højskole du skal vælge? Mød tre højskoleelever, og hør om deres valg lige her.

Læs mere
Sidst opdateret 06-08-2019

Iværksætterdrømme? Få de bedste råd fra unge iværksættere

Drømmer du om at blive iværksætter? Her giver en række unge, succesfulde iværksættere dig de bedste råd og erfaringer. 

Læs mere
Sidst opdateret 20-08-2019

Sådan klæder et udlandsophold dig på til en karriere

Har du egentlig tænkt over, hvordan et udlandsophold under dine studier kan gavne din fremtidige karriere? Hvis ikke så læs med her, hvor vi highlighter tre af de kompetencer, som fremtidige arbejdsgivere bestemt er på jagt efter. 

Læs mere
Sidst opdateret 18-03-2014

Udvid dit netværk på de sociale medier!

Du kan nu få adgang til et virtuelt jobmarked og opbygge et professionelt netværk ved at nå ud til de helt rigtige mennesker og holde dig ajour med nye trends og medier. Ved at opbygge et professionelt netværk af ligesindede, kan du vise potentielle arbejdsgivere din passion og interesse for dit felt. Her får du 5 tips til at komme i gang.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Investér i dig selv med en Pilatesuddannelse

Pilates er ikke en særlig kendt uddannelse i Danmark, men I andre dele af verden bliver Pilatesuddannelsen sidestillet med andre fysiske uddannelser. Nu er der dog en ny spiller på banen. 

Læs mere
Sidst opdateret 21-10-2019

Boost din jobansøgning med din egen CV-hjemmeside

Et online CV er en god måde at booste din jobansøgning på. Se her, hvorfor og hvordan du bør lave en CV-hjemmeside i din kommende jobsøgning. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-04-2019

Find vej i fagforenings- og a-kasse junglen

Når du er færdiguddannet, og måske er så uheldig ikke at få et job med det samme, er der hjælp at hente hos a-kasserne. Hvis du altså har meldt dig ind i tide. Læs med her, hvor Studentum Danmark, i samarbejde med Frie Funktionærer, guider dig igennem a-kasse- og fagforeningsjunglen.

Læs mere
Sidst opdateret 03-10-2019

Sådan arbejder du med dit talent

Virksomheder og ledere efterspørger i dag de dygtigste talenter. De vil rekruttere de bedste i branchen. Hvis du skal skille dig ud og gøre dig selv attraktiv, er det derfor vigtigt, at du finder frem til dine kernekompetencer og bliver opmærksom på dit talent.  Søren Freund er konsulent hos FridayCPH, der beskæftiger sig med talentudvikling.
Læs mere
Sidst opdateret 20-11-2018

Sådan bliver du dyrepasser

At arbejde med dyr kan være utrolig givende. Hvad end du drømmer om at arbejde i en zoologisk have, med forsøgsdyr eller i en dyrehandel, skal du have helt styr på, hvad dyrene har brug for af pasning og pleje. 

Læs mere
Sidst opdateret 19-02-2019

21st century skills - fremtidens færdigheder

Måske du overvejer, hvilke færdigheder der bliver vigtigst i fremtiden? Det er her 21st century skills kommer på banen. Men hvad består disse færdigheder og kompetencer egentlig af?

Læs mere
Sidst opdateret 27-08-2015

Hvad gemmer der sig bag jobtitlen?

Har du nogen gange undret dig over, hvad en Salgs-Ninja laver? Eller hvad med en Detail-Jedi? Vi har samlet otte bud på kuriøse jobtitler og oversat dem for dig. Måske får du inspiration til, hvad der skal stå på dit CV!

Læs mere
Sidst opdateret 22-11-2019

5 råd til dig, der overvejer at deltage i Case Competitions

Går du og overvejer at deltage i en Case Competition, men er du i tvivl om, hvordan du forbereder sig bedst, og hvad du kan få ud af at være med? Læs vores fem gode råd nedenfor og bliv klogere på, om Case Competitions er noget for dig! 

Læs mere
Sidst opdateret 29-09-2017

Gør din faglige profil endnu stærkere

Hvad skal man egentlig sætte på CV'et? Og hvad gør man, hvis man ikke har vildt meget erfaring at skrive på sit CV? Hent inspiration her, til hvor du kan finde kompetencer, der kan give dit næste fagligt relevante job.

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

5-trins guide til fremtidens CV

Dit CV tæller nemlig meget mere end det papir, som det står på. Tænk fremad allerede, når du vælger din uddannelse og brug din studietid til at samle brikkerne i et CV, der er skræddersyet til drømmejobbet. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2019

Barista kursus: Sådan bliver du barista

Der findes ingen officiel barista-uddannelse i Danmark. Det betyder dog ikke, at du ingen mulighed har for at opnå titlen som barista; det kræver bare mere end at tage en uddannelse.

Læs mere