Mød CG Jensen

I CG Jensen vil du opleve gode karrieremuligheder, da vi er en virksomhed i fremgang. Læs mere her og mød fem af virksomhedens medarbejdere.

CG Jensen

CG Jensen - Vi bygger Danmark


CG Jensen er en danskejet, landsdækkende bygge- og anlægsentreprenør med kontorer i Glostrup, Århus og Odense. Vi bygger broer og boliger, havne og hoteller, P-huse og populære byrum.

CG Jensen har en af landets største egenproduktioner, hvilket betyder, at vi udfører størstedelen af jobbene med eget materiel og egne folk; en kvalitet, der i vores øjne kendetegner en rigtig entreprenør – og som giver os mulighed for at optimere samarbejdet både indadtil og udadtil. En værdi, vi gerne vil give videre til de unge, der skal sikre fremtidens byggebranche.

Vi har en lang tradition for at uddanne struktører, bygningskonstruktører og ingeniører. I CG Jensen vil du opleve gode karrieremuligheder, da vi er en virksomhed i fremgang. På blot 10 år har vi tredoblet antallet af medarbejdere, så vi nu tæller 580 ansatte. Og vi er stolte over at kunne uddanne så mange dygtige unge mennesker til et spændende arbejdsliv.

Mød 5 medarbejdere fra CG Jensen


Annoncer