Kathrine Terp, Gymnasielærer, Campus Vejle

Kathrine er gymnasielærer på Campus Vejle, hvor hun underviser i dansk og idræt. Kathrine er særligt glad for arbejdet med eleverne – både fagligt og menneskeligt.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som underviser på handelsgymnasiet på Campus Vejle. Jeg underviser i dansk og i idræt.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit arbejde er arbejdet med eleverne – både fagligt og menneskeligt. Jeg elsker, når eleverne får ”AHA-oplevelserne” fagligt, når de eksempelvis ”knækker koden” til en tekst. Derudover er relationsarbejdet spændende – dét at man skal arbejde for den gode relation er interessant, men også udfordrende.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

For at kunne undervise på gymnasiet har jeg læst dansk og idræt på universitetet. Dansk er mit hovedfag, og jeg har derfor både skrevet bachelor og speciale i dansk. Idræt er mit sidefag, men på idræt har jeg i særlig grad også lært, hvordan man skal lære fra sig og undervise andre. Jeg skal sidenhen på Campus Vejle tage et pædagogikum, der rent formelt sikrer mig og giver mig papir på, at jeg ”har lært at undervise”.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Campus Vejle?

De tre vigtigste ting for mig i mit arbejde på Campus Vejle er det tætte og gode samarbejde med mine kollegaer, at jeg får lov til at arbejde med det, der i bund og grund interesserer mig allermest, og så er det mit samvær med eleverne. Det er interessant og enormt givende at se og følge deres udvikling, og så er det fedt at få erkendelsen af, at man faktisk kan gøre en forskel for dem.

  • Hvorfor er Campus Vejle en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Campus Vejle er for mig en attraktiv virksomhed at arbejde i, da elevgruppen er så forskellig i kraft af at være en institution med mange forskellige uddannelser. Jeg synes, at der bliver gjort et stort stykke arbejde for at Campus Vejle skal være en del af lokalsamfundet, samtidig med at der skal være kontakter til erhvervslivet. Det tætte samarbejde gør det teoretiske arbejde i undervisningen relevant for eleverne, og det giver dem nogle unikke muligheder for ideelt set at forstå, hvordan samfundets mekanismer fungerer.

Herudover er jeg meget begejstret for, at vi på Campus Vejle har et sportscollege. Jeg er selv fodboldspiller på eliteplan og kender derfor værdien af, at man har muligheden for at tage en studentereksamen samtidig med, at man kan udfolde sin sport.

Læs mere om Campus Vejle

Mød andre medarbejdere fra Campus Vejle


Annoncer