Camilla Weirsøe Widtfeldt, Mediegrafiker, Campus Vejle

Camilla er mediegrafiker hos Campus Vejle, hvor hun laver alt det grafiske arbejde -  lige fra visitkort, brochurer, roll ups til Facebook-bannere, plakater og annoncer.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg laver alt grafisk arbejde på Campus Vejle – lige fra visitkort, brochurer, roll ups til Facebook-bannere, plakater og annoncer. Min opgave er at ensrette og målrette alt markedsføring, så vi sikrer, at de enkelte afdelinger på Campus Vejle har hver deres udtryk. Jeg har tæt kontakt med mange medarbejdere fra de forskellige afdelinger hver dag. Det gør mit arbejde alsidigt og spændende.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende i mit arbejde er at opbygge større kampagner og få alle kampagneelementer til at hænge sammen og give dem det udtryk, som Campus Vejle vil have. Vi har på Campus Vejle mange forskellige uddannelser med hver deres målgruppe, og her er det vigtigt, at designet afspejler hver målgruppe.

  • Hvordan bruger du din uddannelse som multimediedesigner i din nuværende stilling?

Min uddannelse er et vigtigt redskab i min dagligdag. Dels på det teoretiske niveau med at tilpasse materialer til målgruppen og dels den praktiske del med billedredigering i Photoshop, opsætning af brochurer, annoncer osv. i InDesign, udvikling af fx logoer i Illustrator og opsætning af redigérbare pdf´er i Acrobat. Derudover har jeg også kontakt til trykkeriet og sørger for at gøre alt klar til tryk. Jeg bruger således min uddannelse gennem hele processen fra den kreative del til aflevering af tryksager.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Campus Vejle?

Det er vigtigt for mig, at: 

1. Jeg har en fleksibel arbejdsplads, hvor arbejdsliv og privatliv kan forenes.

2. Jeg får brugt min uddannelse hver dag og beskæftiger mig med det, jeg kan lide og synes er spændende.

3. Jeg har selv tæt kontakt med mange forskellige mennesker i min hverdag både internt og eksternt, og jeg sætter stor pris på at få lov at arbejde selvstændigt med mine arbejdsopgaver.

  • Hvorfor er Campus Vejle en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det er spændende at arbejde i et dynamisk miljø, hvor jeg hele tiden skal tilpasse, forny og videreudvikle materialer, så Campus Vejles udtryk altid er up to date. Det er spændende med mange forskellige målgrupper, som hver især skal have deres eget udtryk.

Læs mere om Campus Vejle

Mød andre medarbejdere fra Campus Vejle


Annoncer