Stefanie Lund Jespersen, Sales Coordinator, BESTSELLER

bestseller
stephanie
 • Stefanie Lund Jespersen
 • 25 år
 • Ansat siden juli 2015
 • HHX-uddannelse, salgselev

 • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som salgskoordinator hos BESTSELLERs største brand, nemlig JACK & JONES. Hvis jeg kort skal beskrive, hvad min funktion er, så er jeg ”Go-to Personen” for alle vores sælgere ude i de forskellige markeder. Jeg sidder med alt lige fra udvikling af nye varer til at sikre, at varerne også bliver leveret i den rigtige forpakning, med det rigtige label, til den rette pris og i rette tid. Derudover er der også ordreplacering, koordinering af kollektionsfremvisning, samt det vigtigste, vores dialog med kunderne og møderne med kunderne. Så jeg er involveret i næsten hele værdikæden, kan man sige. Hvilket gør, at dagene aldrig er ens.

 • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Der er aldrig to dage, der ligner hinanden, og jeg har konstant mange bolde i luften. Jeg synes, at det er spændende at arbejde med mange forskellige lande og hermed mange forskellige mennesker og kulturer. Det kan til tider også være udfordrende, når man selv er en meget udadvendt person, at arbejde sammen med en mere eftertænksom person – men det er alle de oplevelser, som gør mig klogere på mig selv og andre, så derfor ser jeg det også som en stor fordel at arbejde med mange forskellige mennesker og kulturer.

 • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger mine uddannelser i mit arbejde i og med, at jeg har fået en stor forståelse for godt købmandsskab gennem både min HHX uddannelse og BESTSELLERs elevuddannelse som salgselev. Igennem min uddannelse lærte jeg om hele værdikæden i virksomheden, som giver mig en rigtig god forståelse for flowet fra, at en varer bliver startet hos en designer til, at den ender i hånden på vores slutforbruger. Det er vigtig i en så stor virksomhed som BESTSELLER at forstå et godt købmandskab – så kommer man langt.

 • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos BESTSELLER?

 1. BESTSELLER er en arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for udvikling. Det er kun mig selv, der sætter grænserne.
 2. Vi er en stor familie. Det er vigtigt for mig, at der er en god arbejdskultur på en arbejdsplads, og det er der hos BESTSELLER. 
 3. Der er aldrig to dage, der er ens, så jeg vil aldrig komme til at kede mig.

 • Hvorfor er BESTSELLER en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

BESTSELLER er en attraktiv organisation for mig at arbejde i, fordi mulighederne er uendelige. I de 5,5 år jeg har været ved BESTSELLER, har jeg aldrig kedet mig. BESTSELLER er en virksomhed, som forstår at motivere, engagere og udvikle alle medarbejdere. Til sidst vil jeg igen fremhæve, at vi er en stor familie, som holder sammen i både medgang og modgang. BESTSELLER er med til at skabe et unikt sammenhold og oplevelser, som vi alle sætter stor pris på. Vi er alle forskellige og her er plads til alle, fordi vi har brug for alle personlighedstyper til at løfte det til et højere niveau. Jeg har det rigtig godt med alle mine kollegaer, og det er også gennem JACK & JONES/BESTSELLER, at jeg har fået rigtig mange af mine tætte bekendtskaber. Jeg elsker at komme på arbejde hos JACK & JONES hver dag. Der er både plads til smil, latter, humør, men man glemmer aldrig det høje ambitions niveau og vores fælles/personlige mål.

Læs mere om BESTSELLER

Mød andre kandidater fra BESTSELLER

Senest opdateret: 17 feb 2021