Louise Kjær, Scrum Master, BEC

Louise er Scrum Master hos BEC, hvor hun blandt andet har ansvaret for at holde styr på det udviklingsteam, som hun er placeret i. 

Bec
Scrum Master
  • Louise Kjær
  • 27 år
  • Ansat siden 2017
  • Forretningsingeniør med speciale i IT

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med BEC’s arbejdspladskoncept. Vi sørger for, at brugerne ude hos vores kunder kan starte deres arbejdspladser med de rigtige adgange og applikationer.

Mine arbejdsopgaver er meget alsidige. Jeg har ansvaret for at holde styr på det udviklingsteam, som jeg er placeret i. Vi får mange opgaver ind, og jeg skal sørge for at skabe overblik og planlægge, hvornår hvilke opgaver skal løses. Derudover har jeg fået lov til at prøve mig selv af som udvikler ved siden af. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Der er sjældent to opgaver, der er helt ens. Vi skal ofte tænke kreativt i forhold til vores løsninger, og tit ligger der også lidt detektivarbejde forud for en opgave, hvilket også gør, at det bliver lidt mere spændende at skulle grave sig ned i teknikken.  

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling? 

Jeg er uddannet forretningsingeniør med speciale i IT. Som ingeniør bliver man uddannet til at tænke løsningsorienteret på en kreativ måde. Det er en kompetence som jeg i høj grad bruger i min nuværende stilling. Rent fagligt er det IT, jeg sad med på studiet, og det IT jeg sidder med i dag meget langt fra hinanden, men principperne og teorien er i bund og grund den samme.

Til gengæld så er der en hel del processer og menneskelige kompetencer, som går igen. I BEC handler det ofte om at kende de rigtige mennesker, selvom alle er meget hjælpsomme af natur, så er netværk og det at kunne netværke noget, som jeg brugte meget på min uddannelse og bestemt også i mit nuværende arbejde.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos BEC? 

1. Det gode arbejdsmiljø og BEC mentaliteten

2. Muligheden for at udvikle mig inden for virksomheden og i forskellige forretningsområder

3. Frihed under ansvar

  • Hvorfor er BEC en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?  

Fordi BEC er en virksomhed, der vil sine medarbejdere. Der er fokus på udvikling og på, at vi skal være glade for at gå på arbejde. 

Læs mere om BEC

Mød andre kandidater fra BEC


Annoncer