Simone Gents Nielsen, Kunderådgiver, ATP

Simone Gents Nielsen er ansat som kunderådgiver i afdelingen Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag hos ATP, hvor de betjener en lang række kunder. Du kan læse mere her.

ATP
Simone, ATP

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som kunderådgiver i afdelingen Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag hos ATP. Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag har mange forskellige ordninger og betjener en lang række kunder, som indebærer både offentlige og private arbejdsgivere samt erhvervsskoler, og elever der er i gang med en erhvervsuddannelse.

Mine primære arbejdsopgaver er at behandle sager og udbetale tilskud til elever, der er i praktik i udlandet samt behandle henvendelser fra arbejdsgivere og medarbejdere. Udover dette har jeg til opgave at besvare telefoniske henvendelser fra både arbejdsgivere, elever og skoler.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, det er udfordrende og spændende, når jeg skal besvare opkald. Der er ikke to opkald der er ens, og man skal kunne håndtere alle slags personer. Man taler med meget glade borgere, men også borgere, som ikke er tilfredse, og det skal man kunne håndtere, hvilket godt kan være udfordrende.

Jeg synes, det er spændende, når der sker forandringer i afdelingen. F.eks. hvis der kommer en ny ordning, hvor man skal starte helt forfra og skal kunne forstå og administrere ordningen.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse meget i min hverdag. Jeg startede som elev hos ATP og blev efterfølgende fastansat. Jeg har igennem min uddannelse lært om offentlig forvaltning, sagsbehandling samt konflikthåndtering, som er det, jeg dagligt sidder med.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos ATP?

Det vigtigste for mig er, at jeg kan tage ansvar for de enkelte opgaver, som jeg skal udføre, og at der er tillid til, at jeg udfører opgaven korrekt. ATP og den afdeling jeg sidder i giver også mulighed for, at jeg hele tiden kan udvikle mig, da det er en virksomhed og en afdeling, som konstant er i bevægelse.

  • Hvorfor er ATP en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

ATP er en attraktiv virksomhed for mig, fordi virksomheden har en særlig rolle i Danmarks pensions- og velfærdssystem. I ATP skal vi hele tiden være på forkant med forandringer i samfundet, hvilket gør, at man som medarbejder skal være forandringsvillig. Det gør det spændende at arbejde i ATP.

Læs mere om ATP

Mød andre kandidater fra ATP


Annoncer