Mød Adecco

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder og hverdagen hos Adecco? Læs med på siden her, hvor en af virksomhedens medarbejdere giver et indblik i hendes arbejdsopgaver.

adecco karriere

Adecco - HR-ydelser til hele Danmark og hele verden

Det skal både være spændende og sjovt at gå på arbejde. Vi er en af verdens største HR-udbydere. Vores fornemmeste opgave er at matche mennesker med virksomheder. Den nye medarbejder skal passe til virksomheden – men virksomheden skal også passe til den nye medarbejder. Vi forstår, hvordan man skaber en virksomheds- og medarbejderkultur, hvor folk glæder sig til at komme på arbejde – hver dag. Det skal være spændende, udfordrende og sjovt.

Adecco er en international vikar- og rekrutteringsvirksomhed, der opererer i over 60 lande på verdensplan. Her er højt til loftet. I Danmark er vi omkring 80 medarbejdere, fordelt på kontorer rundt omkring i landet. Vi hjælper virksomheder med at finde nye medarbejdere til vikariater, projekt- og fastansættelser. Vi servicerer alle brancher – og finder alt fra lagermedarbejdere, sygeplejersker og sekretærer – til CEOs, regnskabs- og marketingchefer. Vi står for det hele: Annoncering, search, select, CV’er, referencer, interviews, ansættelse, løn, overenskomster, jura, HR og meget mere.

Faglig og personlig udvikling

Når vi siger, at der er højt til loftet, så mener vi det. Som medarbejder i Adecco er der utallige muligheder. For der skal mange tandhjul til at matche mennesker med virksomheder. Hver branche har sin egen afdeling, hvor Staffing Specialister har styr på det hele. Vi har en løn- og finansafdeling, en juridisk afdeling, en marketingafdeling, og selvfølgelig vores egen HR-afdeling. Her er højt til loftet, men kort mellem top og bund. Vores CEO startede for eksempel som Trainee i Adecco.

Vi vil være Danmarks førende inden for HR: Gennem personlig-, forretnings-, og faglig udvikling – og det skal være sjovt. Vil du være med?

Mød en medarbejder fra Adecco


Annoncer