Vis studentum.dk som: Mobile

Nanna Behrens Dinesen, PQ-ansvarlig, AART architects

AART Architects
PQ-ansvarlig
  • Nanna Behrens Dinesen
  • 36 år 
  • Ansat siden april 2018
  • Arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Som PQ-ansvarlig holder jeg mig orienteret om aktuelle leads og kommende udbud inden for vores forretningsstrategi. Jeg indgår forhåndsaftaler med mulige samarbejdspartnere (ingeniører, landskabsarkitekter, entreprenører, andre arkitekter og konsulenter) med henblik på at kunne tilbyde en fremtidig bygherre et stærkt og målrettet team i forbindelse med et udbud. Når et udbud, vi er interesserede i, offentliggøres, er jeg ansvarlig for at strukturere, koordinere og udarbejde vores ansøgning om prækvalifikation.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er spændende at jagte nye potentielle projekter til tegnestuen, opsnappe tidlige leads og sætte stærke hold med andre seje samarbejdspartnere – og udfordrende at forstå præcis, hvad en bygherre vil have og kunne levere det i form af en perfekt sammensat pakke af kompetencer, referencer og forståelse for opgaven.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse som arkitekt til at forstå de udbudte projekter og gennemskue, hvordan vi hos AART architects bedst kan tilbyde vores ekspertise. Jeg formulerer opgaveforståelser og tilgange og beskriver vores projekter skriftligt. Det kræver en arkitektfaglig baggrund at kunne formidle arkitektur korrekt med ord.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos AART architects?

1. Jeg skriver ofte, at "AART architects skaber bygninger og byrum med potentialet til at forandre og forbedre, hvordan vi alle lever, lærer og arbejder.”  Det betyder meget for mig at arbejde et sted, der bidrager positivt til samfundet og har afgørende betydning for det enkelte menneske.

2. Jeg værdsætter også at være en del af et dynamiske arbejdsmiljø og have et internt og eksternt netværk.

3. Det er motiverende at arbejde sammen med passionerede og kreative mennesker hver dag.

  • Hvorfor er AART architects en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

AART architects er en professionelt ledet virksomhed med gode ansættelsesvilkår, en høj grad af tillid såvel som fleksibilitet i arbejdet og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Og udsigten fra 9. sal over bugten og Aarhus Ø er også ret attraktiv.

Læs mere om AART architects 

Mød andre kandidater fra AART architects

Senest opdateret: 01 mar 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-08-2019

Katrine Ravn Møller, Architect, Rambøll

The building department at Ramboll is a large and complex organisation, involving several fields of knowledge and expertise. One of the main focuses in the department right now is working with integrated design between faculties to unite knowledge and extend perspective. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Camilla Hansen, Grafisk designer, Mediegruppen

Jeg er grafisk designer, så jeg sidder med det udførende arbejde – at få idéen eller konceptet realiseret grafisk. Det er primært magasiner, men det kan også andre visuelle og grafiske udtryk, som vores kunder efterspørger. Jeg er håndværkeren, og mit værktøj er inDesign og forskellige andre Adobeprogrammer. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Frederikke Aagaard, Selvstændig arkitekt, designer og TV-vært

Jeg er uddannet arkitekt på Kunstakademiets Arkitektskole i København og på Bartletts School of Achitecture i London, og i dag arbejder jeg som selvstændig - primært med formidling af design og arkitektur. Det skete meget naturligt, da jeg efter studiet lagde ud med at arbejde foran kameraet på et tv-program, der hed ”Drømmeværelset”.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Nicolaj Thunbo Østergaard, Konkurrencearkitekt, AART architects

Jeg arbejder som konkurrencearkitekt. Det vil sige, at jeg er med på holdet, når vi deltager i konkurrenceprojekter mod andre arkitektfirmaer. Jeg er således med i den spæde start af et projekt, hvor analyser af stedet og brugeren og bygherrens ønsker skal omsættes til en form og et design for en bygning. Vi opererer med mange forskellige og spændende problemstillinger og udfordringer som eksempel ...

Læs mere
Sidst opdateret 01-04-2019

Nina Lolle, Design Koordinator, Kvadrat

Kvadrat er en af Europas førende tekstilvirksomheder med en international kundegruppe. Virksomheden startede i 1960’erne, og har altid haft fokus på at skubbe grænserne for tekstildesign, bl.a. ved et tæt samarbejde med kunstscenen og stor opmærksomhed på nye innovative løsninger samt højkvalitets produkter.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Malene Linde Nielsen, Design Development Specialist, Pandora

Jeg sidder i Pandoras produktafdeling, hvor jeg arbejder som designudvikler. Overordnet går mit arbejde ud på at udvikle vores smykker fra tegning til færdige smykker. Jeg sidder med kommunikationen mellem vores designere og vores produktudviklingsteam i Thailand, og det kræver, at jeg arbejder hurtigt og struktureret.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Søren Hjerrild Smedemark, Bygningskonstruktør MAK, AART architects

Jeg er ansat i projekteringsafdelingen hos AART architects, hvor jeg primært beskæftiger mig med 3D-modellering, BIM-koordinering, udarbejdelse af tegninger og mængder til udførelse. Siden jeg blev ansat, har jeg arbejdet med projektering i de senere faser af projekteringen, altså efter at designet ligger fast. Det vil sige, at jeg primært har haft fokus på de tekniske løsninger og selve ...

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Guntis Rusa, Product Designer, Peakon

I work as a Product Designer and within the tech world that is someone who solves problems, mostly design related. It’s a combination of a few design fields like User Experience, User Interface, Interaction Design, Digital Design and many more. It may sound like a lot of responsibilities, but in general, the main focus of a Product Designer is around User Experience and Interface Design.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Ása Jacobsen, Graphic Artist, MovieStarPlanet

Jeg er grafiker hos MovieStarPlanet, hvor jeg designer og tegner hår, tøj og accessories til vores online avatarer. Mine redskaber er en Wacom-tablet og Adobe-tegneprogrammer. Vi udgiver nyt grafisk indhold til vores spil hver uge, så der aldrig er en kedelig dag på kontoret. Jeg bruger meget tid på at undersøge mode og trends for at kunne producere det mest relevante indhold til spillerne.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Vibeke Johansson, Digital Art Director, Mediegruppen

Jeg arbejder kort opsummeret med webdesign. Hoveddelen af mit arbejde foregår i Photoshop. Forretningsområdet er bredt, og vi har mange kunder i mange afskygninger, der hver især har forskellige behov inden for grafiske udtryk og logodesign. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal fremhæve. Det er svært at sige, da jeg sidder med mange opgavetyper, der byder på deres egne udfordringer.

Læs mere
Sidst opdateret 24-06-2019

Lone Vestergaard, Designlærer, Egå Ungdoms-Højskole

Jeg er ansat på EUH som underviser i Design-fag og i Event & Projektstyring. Som underviser er min primære opgave at invitere og motivere eleverne til fordybelse i enten egne eller samskabende designprocesser, som kan være alt fra syning og idéudvikling i Re-Design til opøvning af diverse teknikker inden for fx collage, tryk og håndarbejde.

Læs mere