Bliv elev på Vrå Højskole

Vrå Højskole er kendt for fotografi, musik, kunst, keramik, syning og design og udeliv. Her er det tid til udvikling, fordybelse og fællesskab, samt oplevelser sammen. På hvert semester er der desuden mulighed for at tage på studietur. Læs mere om højskolen her.

Bliv elev på Vrå Højskole

Vrå Højskole er kendt for fotografi, musik, kunst, keramik, syning og design og udeliv – men højskolen har også fag som musikproducer, journalistik og sangskrivning. Du har som elev mulighed for at fordybe dig indenfor et enkelt område det kunne være kunst eller musik – men du kan også kombinere dit skema, så du både har fag som fotografi og udeliv. Endelig er det muligt at dygtiggøre sig i klassiske skolefag som matematik og dansk.

Det vigtigste på højskolen er dog fællesskabet. Du bor sammen med en roomie i en bogruppe, der kommer til at fungere som din højskolefamile. Vrå er kendt for sin internationale elevgruppe. Vi har elever fra Asien, USA og Europa, men langt de fleste er naturligvis danskere. Derfor bliver der både talt dansk og engelsk i undervisningen og til samlingerne.

Hvert semester tager vi på studietur, men ikke til Berlin eller Prag. På vores ture har vi sovet i alt fra bunkere til koncertsale, nogle gange har vi fokus på den mere klimaneutrale tur, hvor man enten kan gå, blaffe, eller tage bussen. Vi har taget de hvide duge og de store lysestager med, hvis vi spiser i en lade - og måske venter der en stor omgang wellness efter en lang gåtur. Ikke to studieture er ens.

Mød elever fra Vrå Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Vrå Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Vrå Højskole.  

Cecilie

Cecilie

"Det bedste ved opholdet på Vrå Højskole er, hvor meget lærerne vil hjælpe os elever med at forfølge vores drømme og ideer."

Elever

Kommer

"Citat er på vej"

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer