Bliv elev på Ubberup Højskole

Ubberup Højskole har siden 2000 haft fokus på sund livsstil og varig livsstilændring - og med stor succes. Hvert år hjælper højskolen omkring 400 elever med at realisere deres drømme og mål. Læs mere om livsstilshøjskolen Ubberup her.

Bliv elev på Ubberup Højskole

Ubberup Højskole har dannet ramme om Danmarks første livsstilhøjskole siden 2000, og højskolen hjælper i dag mere end 300 elever om året med at skabe et sundere liv – uanset om det handler om fysisk sundhed eller drømmen om et nyt livsmål i forbindelse med f.eks. uddannelses-/studievalg.

Som livsstilshøjskole er der her fokus på motion, psykologi, ernæring, krea- og samfundsfag. Ubberup Højskole har mere end 50 forskellige fag at vælge imellem – og du får mulighed for at vælge nye fag 2-3 gange undervejs i dit ophold.

Filosofien på højskolen er, at det skal være så enkelt som mulig at ændre livsstil/livsretning, så det også holder, når du kommer hjem. Ubberup Højskole har desuden verdens bedste undervisere, der støtter dig hele vejen til dit mål.

Højskolen ligger få kilometer fra Kalundborg i naturskønne omgivelser, og der er bus lige til deres vej.


Eksempler på fag:

  • Fodbold
  • Psykologi
  • Styrketræning
  • Billedkunst
  • Madvaner og madværksted
  • Cirkeltræning
  • Thai-Bo
  • Yoga
  • Og mange mange flere!

På Ubberup Højskole bliver du en del af et helt særligt fællesskab, hvor I kommer tæt på hinanden, og hvor der bliver skabt mange venskaber for livet.

Mød elever fra Ubberup Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Ubberup Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Ubberup Højskole. 

Caroline

Caroline

 "Man lærer de andre elever at kende
på et helt andet plan, end jeg
nogensinde har prøvet før.”

Magnus

Magnus

"Det er mega fedt at gå på højskole!
Man får en masse nye venner,
og man udvikler sig."

Martin

Martin

"Der er ikke én typisk dag, for
heroppe byder hver dag på nye
og spændende oplevelser."

Masja

Masja

"Energien, stemningen og glæden,
man oplever på Ubberup Højskole
kan ikke beskrives – den skal opleves!"

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer