Mød Lisa fra Struer Højskole

Lisa fortæller om sit højskoleophold på Struer Højskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Mød Lisa fra Struer Højskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Lisa fortæller dig om sit højskoleophold på Struer Højskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Struer Højskole?

Jeg har tidligere gået på højskole og havde en god tid der. 4 år senere ville jeg gerne gøre noget godt for mig selv og valgte derfor at tage på Struer Højskole, hvor jeg følte, der ville være plads til at udfordre mig selv og give mig selv en pause fra hverdagen. Jeg har altid godt kunne lide det fællesskab og sammenhold, man skaber ved at gå på højskole.

Hvordan er fællesskabet på Struer Højskole? 

På Struer Højskole er der en hyggelig stemning blandt kursisterne og med lærerne. Det er en skole med kursister i flere aldre, så man møder mange spændende og søde personer. Fællesskabet spiller en stor rolle på skolen til at få hverdagen til at fungere, og der er plads til alle de forskelligheder, som vi alle medbringer. 

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Struer Højskole?

En typisk dag starter med en frivillig gåtur kl. 6 til ca. kl. 7 om morgenen. Herefter er der morgenmad fra 7.30 til 8.00. Bagefter er der morgensamling. I løbet af dagen er der typisk en lektion med en eller anden form for motion. De andre lektioner har typisk noget med mad, almendannelse eller en tur ud af huset at gøre. De fleste dage er sen eftermiddag og aften frie, dog er der højskoleaften om torsdagen. Den er obligatorisk.

På Struer Højskole er der en hyggelig stemning blandt kursisterne og med lærerne.
Det er en skole med kursister i flere aldre, så man møder mange spændende og søde personer.

Hvad er det bedste ved opholdet på Struer Højskole?

Der bedste ved opholdet er bl.a. det fællesskab, man bliver en del af og de oplevelser, man har sammen. At få lov til at få en pause fra hverdagen og virkelig være til stede er også noget af det bedste, samt de venskaber man får på kryds og tværs.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Det er en oplevelse at tage på højskole, og jeg vil klart anbefale andre at prøve det. Mine råd, hvis man tager på højskole, er at være åben overfor alle de nye oplevelser og indtryk der er, nyde tiden mens man er der og huske at tage pauser, når man har brug for det.

Er du interesseret i at gå på Struer Højskole?

Læs mere om Struer Højskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer