Mød Nina fra Kunsthøjskolen i Holbæk

"Det bedste ved mit ophold var, at der, som højskolens motto også er, er plads til kunst." Læs med her, hvor Nina fortæller om sit højskoleophold på Kunsthøjskolen i Holbæk. 

Mød Nina fra Kunsthøjskolen i Holbæk

Skal der ske lidt nyt i hverdagen? Måske overvejer du at tage på et højskoleophold? Så er du det helt rigtige sted! Læs med her, hvor Nina vil fortælle dig om sit højskoleophold på Kunsthøjskolen i Holbæk. Her vil Nina også dele sine anbefalinger til dig, der sidder og overvejer et højskoleophold, samt hvorfor Nina selv valgte at tage på højskole. Læs meget mere i artiklen her, og bliv klogere på, hvad du kan forvente dig af et højskoleophold. 


Hvorfor valgte du netop Kunsthøjskolen i Holbæk?

Jeg tog på højskole, fordi jeg troede, at jeg skulle tage en klassisk akademisk uddannelse og lige ville ”få afløb” med det kreative på fuld tid inden. Jeg fandt så ud af under opholdet på Kunsthøjskolen i Holbæk, at det var det kreative og kunstneriske, jeg ville gå, og ikke den akademiske vej.

Hvordan er miljøet på Kunsthøjskolen i Holbæk? 

Miljøet og fællesskabet var meget præget af den skabertrang der lå i luften, så der var en fed energi, hvor alle bakkede op om det man lavede.

Miljøet og fællesskabet var meget præget af den skabertrang der lå i luften, så der var en fed energi, hvor alle bakkede op om det man lavede.

Hvad er det bedste ved opholdet på Kunsthøjskolen i Holbæk?

Det bedste ved mit ophold var, at der, som højskolens motto også er, er plads til kunst. Det føltes som om man vitterligt måtte gøre det, man ville ift. at lave værker, der var ikke de store begrænsninger.

Hvordan var din studietur med Kunsthøjskolen i Holbæk?

Vi var på studietur til Berlin, som var proppet med relevante kunstneriske oplevelser fra dag til aften. Det var en mega fed tur!

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg vil anbefale at tage på højskole da det er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i ting, som man i hverdagen ikke har tid til at prioritere. Og så for at lære en masse nye mennesker at kende, der har mange af de samme interesser som én selv.

Er du interesseret i at gå på Kunsthøjskolen i Holbæk?

Læs mere om Kunsthøjskolen i Holbæk her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.