Vis studentum.dk som: Mobile
Mød Camilla fra ISI Idrætshøjskole

Mød Camilla fra ISI Idrætshøjskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Camilla fortæller om sit højskoleophold på ISI Idrætshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop ISI Idrætshøjskole?

Jeg har gået på efterskole, hvilket jeg var helt vild med, så da rejser blev aflyst pga. corona, vidste jeg med det samme, at jeg ville tilbage til det miljø, så derfor valgte jeg at tage på højskole. Jeg valgte ISI, da jeg søgte efter en lille højskole med få elever og med spændende linjer og valgfag.

Jeg har linjen ”Fitness og Ernæring”. Undervisningen på linjen er meget forskellig, hvor vi både laver crossfit, selvtræning, cirkeltræning, konditionstræning, step og meget mere. Derudover har vi ernæring én gang om ugen.

Hvordan er fællesskabet på ISI Idrætshøjskole? 

På ISI er vi omkring 60-70 elever, hvilket ikke er så mange i forhold til andre højskoler, men jeg synes kun, at det er en fordel, da vi alle sammen lærte hinanden hurtigt at kende. Fællesskabet er godt og tæt, da vi ofte alle sammen deltager i aktiviteterne og hygger om eftermiddagen og aftenen. Vi er gode til at finde på spas, hygge og leger, så vi kommer endnu tættere på hinanden.  

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på ISI Idrætshøjskole?

En typisk dag for mig starter ud med morgenmad omkring 7:30, hvorefter jeg for det meste går direkte til den første undervisning. For det meste har jeg to-tre forskellige former for undervisning mellem morgenmad og frokost, som er kl.12:45. Efter frokosten starter undervisningen igen 13:45, hvor vi typisk har valgfag indtil 15:15. Herefter har vi fri og kan spille spil, slappe af, se film, løbeture, træne osv. 

Fællesskabet er godt og tæt, da vi ofte alle sammen deltager i
aktiviteterne og hygger om eftermiddagen og aftenen.

Hvad er det bedste ved opholdet på ISI Idrætshøjskole?

Det bedste ved mit ophold på ISI er de venskaber, som jeg har opbygget gennem semesteret. Det er venskaber, hvor man kan dele alt mellem himmel og jord. Det er venskaber for livet. ISI har også givet mig oplevelser og minder, som jeg ikke havde fået, hvis jeg ikke havde været på højskole. Derudover har jeg også lært en masse om mig selv, da vi har stået over for grænseoverskridende udfordringer.

Hvordan var din studietur med ISI Idrætshøjskole?

I uge 46 var vi på La Santa, hvor vi dyrkede en masse sport. Vi havde et planlagt skema for ugen, men udover det havde vi mulighed for at booke os ind på de fede aktiviteter, som La Santa tilbyder. Fællesskabet voksede rigtig meget gennem ugen på La Santa, da vi var fælles om rigtig mange ting og fik mulighed for at skabe nogle nye og gode minder sammen.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg anbefaler andre at tage på højskole, fordi det er det fedeste nogensinde. Fællesskabet og den sociale hverdag er lige noget for glade unge, som elsker at være aktive, hygge og grine. Det er minder, venskaber og oplevelser, som man aldrig glemmer og har med sig resten af livet. Mit bedste gode råd er, at man skal have en ”Ja hat” på og nyde det, mens opholdet er i gang.

Er du interesseret i at gå på ISI Idrætshøjskole?

Læs mere om ISI Idrætshøjskole

Senest opdateret: 17 dec 2021

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Julie fra ISI Idrætshøjskole

"Jeg havde lidt kendskab til efterskolen deroppe, og vidste deres niveau på fodbold var ret højt, hvilket også var noget, jeg søgte. Det var også et plus for mig." Læs mere om, hvorfor Julie valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Sofie fra ISI Idrætshøjskole

"Jeg ville stadig gerne på højskole, fordi jeg elsker at møde nye mennesker, udover det så elsker jeg at spille fodbold. I den forbindelse fandt jeg ISI Idrætshøjskole, hvor jeg kunne kombinere begge." Læs mere om, hvorfor Sofie valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Stine fra Vallekilde Højskole

"Det blev Vallekilde Højskole fordi jeg var på et kursus her i 2018, hvor jeg blev fuldstændig forelsket i stedet, bygningerne, naturen, lærerne, faget, maden og meget mere." Læs mere om, hvorfor Stine valgte et ophold på Vallekilde Højskole. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-11-2021

Mød Joachim fra Vallekilde Højskole

"Jeg opdagede Vallekilde Højskole gennem en god ven, og var stort set solgt allerede første gang, jeg var på besøg tilbage i 2019." Læs mere om, hvorfor Joachim valgte et ophold på Vallekilde Højskole.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Amalie fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg fandt Viborg IH på ”Højskolerne.dk”s hjemmeside og valgte den ud fra deres virkelig fede faciliteter, og at der var stor variation i deres fag." Læs mere om, hvorfor Amalie valgte et højskoleophold hos Viborg Idrætshøjskole

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Sigurd fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg tog på Aalborg Sportshøjskole for at møde nye mennesker, og få gang I mit sabbatår. Samtidig med at jeg kunne gå op i min træning, og få den rette vejledning." Sigurd fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor han ville på højskole og hans anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs med her.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Maja fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg elsker, elsker, elsker det højskolen har givet mig!" Maja fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Sarah fra ISI Idrætshøjskole

"... Og med nærmere research på skolens hjemmeside og diverse sociale medier, så var jeg slet ikke i tvivl om, at ISI Idrætshøjskole var det rigtige sted for mig." Læs mere om, hvorfor Sarah valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 14-12-2021

Bliv elev på Viborg Idrætshøjskole

Viborg Idrætshøjskole byder på masser af fed sport, idræt, kultur og fællesskab Som elev på Viborg Idrætshøjskole træder du ind i et frirum, hvor alt er muligt. Læs mere om hvad du kan forvente af Viborg Idrætshøjskole her.

Læs mere
Sidst opdateret 20-12-2021

Bliv elev på ISI Idrætshøjskole

Hvis du er vild med idræt, oplevelser og rejser, så er ISI Idrætshøjskole lige stedet for dig. På ISI Idrætshøjskole kan du vælge mellem følgende linjer: Derudover kommer øvrige idræts- og inspirationsfag. På ISI Idrætshøjskole er omdrejningspunktet din personlige udvikling, fællesskab og dannelse. Derfor er vi en mindre højskole med plads til 75 elever.
Læs mere
Sidst opdateret 14-12-2021

Bliv elev på Vallekilde Højskole

Vallekilde Højskole er en almen højskole med fokus på kreativ produktion, tid til fordybelse og plads til at fejle. Læs mere om Vallekilde Højskole, og mulighederne på højskolen i denne artikel. 

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Line fra Aalborg Sportshøjskole

"En del vælger at tage ud og rejse i deres sabbatår for at få en masse fede oplevelser. Dette var også et stort ønske for mig, men det er desværre ikke den mest optimale løsning, når man har en hest med på sidelinjen." Læs mere om, hvorfor Line valgte et ophold på Aalborg Sportshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Malene fra Aalborg Sportshøjskole

"I en alder af 28 år, besluttede jeg mig for at blive personlig træner gennem Aalborg Sportshøjskole, som skulle tage mig et halvt år." Malene fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Bliv elev på Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole er kendt i hele landet for at være Danmarks bedste højskole inden for idræt, sport og sundhed. Læs meget mere om højskolen her. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Mazz fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg valgte Viborg IH på baggrund af deres sindssyg fede placering og deres store mængde af faciliteter." Læs mere om, hvorfor Mazz valgte et højskoleophold hos Viborg Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Klara fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg elsker at mærke fællesskabet, som er på Viborg IH." Læs meget mere om, hvorfor Klara valgte et højskoleophold på Viborg Idrætshøjskole.

Læs mere