Bliv elev på ISI Idrætshøjskole

Hvis du er vild med idræt, oplevelser og rejser, så er ISI Idrætshøjskole lige stedet for dig. Læs meget mere om, hvad du kan forvente af ISI Idrætshøjskole lige her. 

Bliv elev på ISI Idrætshøjskole

Hvis du er vild med idræt, oplevelser og rejser, så er ISI Idrætshøjskole lige stedet for dig.

På ISI Idrætshøjskole kan du vælge mellem følgende linjer:

  • Fitness og ernæring
  • Fodbold
  • Fodboldtræner
  • Underviserlinjen
  • Håndbold
  • Håndboldtræner

Derudover kommer øvrige idræts- og inspirationsfag.

På ISI Idrætshøjskole er omdrejningspunktet din personlige udvikling, fællesskab og dannelse. Derfor er vi en mindre højskole med plads til 75 elever. En overskuelig størrelse, der betyder, at du er en central spiller fra dag ét, og at der på kort tid opstår et tæt og nærværende fællesskab, hvor alle kender alle. Gennemsnitsalderen ligger generelt omkring 21 år - aldersmæssigt spreder eleverne sig fra ca. 17½-30 år.

Vi har plads til alle på ISI Idrætshøjskole. Dette uanset om du er her for at satse på din idræt, tage et sabbatår, jagter oplevelser for livet eller for at overveje eller forbedre dine uddannelsesmuligheder. På ISI Idrætshøjskole kan du koncentrere dig om at lære dig selv bedre at kende og blive en del af fællesskabet. Alt sammen mens du dyrker din idræt på en af vores linjer.

Din tid på ISI Idrætshøjskole vil bestå af oplevelser du aldrig glemmer, mindeværdige rejser, masser af idræt og et fantastisk fællesskab.

Mød elever fra ISI Idrætshøjskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på ISI Idrætshøjskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på ISI Idrætshøjskole.  

Camilla

Camilla

 "Fællesskabet er godt og tæt, da vi ofte alle sammen deltager i aktiviteterne og hygger om eftermiddagen og aftenen.”

Julie

Julie

  "Jeg havde lidt kendskab til efterskolen deroppe, og vidste deres niveau på fodbold var ret højt ..."

Sarah

Sarah

"Det allerbedste ved højskoleopholdet er uden tvivl de fantastiske mennesker, som man deler sin hverdag med."

Sofie

Sofie

"Fællesskabet her er helt fantastisk! Jeg har aldrig før oplevet et fællesskab som det, vi har på højskolen."

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer