01 apr 2022

Tag en HD på CBS

Overvejer du, hvordan du kan tage skridtet videre i din karriere? Men vil du samtidig hellere arbejde end at sidde fem år skolebænken? Så er HD måske en ide for dig. Her er din karriere ikke afhængig af en fuldtidsuddannelse, da du kan følge studierne samtidig med at du arbejder. 

Med en HD har du mulighed for at kombinere dine erhvervserfaringer med en erhversøkonomisk efteruddannelse. Uddannelsen giver dig mange forskellige kompetencer, som for eksempel: en dybere forståelse for erhvervsøkonomiske problemstillinger, viden og metoder til at udarbejde professionelle løsningsforslag samt værktøjer, der gør dig til en bedre beslutningstager.

Uddannelsen er delt op i to HD1 og HD2

På HD1 får du en erhvervøkonomisk basisviden, der gør dig klar til at specialisere dig på HD2. 

På HD2 vælger du den vej som interesserer dig mest. Hvad end det er jura, ledelse eller marketing. 

Læs meget mere om HD uddannelsen på CBS herunder, hvor vi har samlet en lang artikler. 

Se alle HD uddannelser ved CBS her

Senest opdateret: 01 apr 2022
Sidst opdateret 01-04-2022

Worldwide danser, koreograf og iværksætter

Nicky Andersen har fart på dansekarrieren og starter egen virksomhed. Men der er også tid til at tage en HD-uddannelse på CBS. Tekst Christian Rahbek Foto Troy Jensen.

HD
Læs mere
Sidst opdateret 01-04-2022

Væddemål og gåpåmod førte til drømmejob og business uddannelse

Christian Martin droppede sociale medier, byture og studiefravær i et år. Siden da har han stykket en karriere sammen via forskellige jobs og relevante uddannelser. 

HD
Læs mere
Sidst opdateret 01-04-2022

Annika valgte HD i stedet for bacheloren: “Det, du lærer i dag, kan du bruge i morgen”

Annika Borbye Omraninejhad kom skævt ind på studielivet i gymnasiet, men tog revanche på CBS’ HD-uddannelse, hvor hun kunne studere, mens hun gjorde karriere.

Læs mere