Semester kick-off party på Nexus

Semesterstartsfest, Nexus, CBS

D. 17/1-2019

Derfor skal du tage til semesterstartsfest på CBS

Du skal tage til semesterstartsfest på CBS for at fejre, at ferien endelig er her eller for at gi’ dig selv et break fra dine eksamener - og selvfølgelig fordi CBS er fyldt med nordmænd, og du har håneretten efter Danmarks sejr over Norge til VM.

Til semesterstartsfest på CBS er der pakket med mennesker, og du kan ikke undgå at møde gamle bekendte, folk der netop er vendt hjem fra udveksling eller dine bedste studievenner du ikke har set over ferien. I aften er gensynsglæden stor.

Koncept

På trods af at semestret først starter d. 4. februar, så skyder Nexus CBS torsdagsbaren i gang med en tidlig semesterstartsfest. I dagens anledning har Nexus booket Kongsted. I aften skal du stand up! Stand out!

Stemning fra 1-10: 7 - de sidste 3 skal du selv stå for
Lokation:  Solbjerg Plads 3, Frederiksberg
Barpriser: Den dyre ende. 1 øl = 27 kr. 2 øl = 35.
Musik:  Kongsted og bangers
Aktiviteter: Hygge i Nexus, floor, beerpong, kø

 

 

 

Dansegulvet er som en stor put and take sø

På baren med Karen

Semesterstartsfesten starter, som alle andre semesterstartsfester på CBS, med en kæmpe kø. Hundrede mennesker er klemt sammen som sild i en tønde, køkulturen er smidt væk, og folk prøver febrilsk at finde smutveje eller bagindgange for at slippe for at bruge den første time i køen. På trods af den lettere absurde situation er stemningen høj, flaskerne går på runde, og alt #metoo er smidt væk - skulle hånden lige glide, så er det jo bare fordi, køen er pres.

Råd nr. 1: Overvej at tage af sted i god tid.

I dagens anledning er det meste af stueetagen åbnet op for fest. Festen er delt op omkring tre barer. Bagerste bar er dedikeret til beer pong, og til folk der gerne vil snakke sammen. I midten er DJ-pulten sat op med en bar for enden, så det dansende folk ikke kommer til at dehydrere. Sidste bar er inde på selve Nexus, hvor der er mulighed for at sidde ned og smage på barens nye shots, der smager lidt som saftevand, der ikke er blandet op.

Om Kongsted nogensinde var og fyre op under dansegulvet, kan jeg ikke svare på. Jeg spurgte en bartender, hvor han var, hvor svaret var ”He plays now”. Jeg ved ikke meget om Kongsted, men hvis det var ham, der spillede, så tror jeg, han har lavet en omvendt Michael Jackson og skiftet nationalitet. Om ikke andet så vidste den nye Kongsted også, hvordan man får folk til at danse!

Råd nr. 2: Hvis du skal på Nexus første gang, så er det en god idé at øve sig på de engelske gloser, som f.eks. ”two beers, please”, da de fleste frivillige og ansatte i Nexus snakker engelsk.

Aftenen sluttede af med et hurtigt remix af ca. 20 sanges omkvæd, der fik folk i gang, hvorefter lyset blev tændt i bedste halbal stil. Kl. 2 lukker festerne på CBS, og folkevandringen ind til byen starter.

Råd nr. 3: Tag til semesterstartsfest på CBS.

Senest opdateret: 21 jan 2019