J-dag på Nexus

J-dag på Nexus

Dato: 2/11-2018

Derfor skal du tage til j-dag på Nexus 

Du skal tage til j-dag på Nexus, hvis du gerne vil sidde ned og have en hyggelig aften med et par gode venner og ikke orker de proppede barer rundt omkring i byen. Hvis du gerne vil på den helt store bytur, fungerer j-dag på Nexus også som et godt sted at starte aftenen.

Koncept

CBS’s Café NEXUS har fredag d. 2. November 2018 traditionen tro inviteret til j-dag på Solbjerg Plads. Konceptet er simpelt, inden fredag skal du købe din billet, der koster sølle 60 kroner. Billetten giver adgang til arrangementet, 1 sandwich, 1 alm. fadøl, 1 julebryg når sneen falder 20.59 samt mulighed for at deltage i bingo med præmier.  

Konceptet spiller op til hygge og chit-chats på en af de travleste dage for barerne over hele landet, hvilket er både atypisk for dagen, men også for Nexus, der har ry for at være et sted, hvor der hver torsdag er kæmpe fest på hele underetagen i dens afdeling på Solbjerg Plads.

5 hurtige om Café Nexus

Lokation: Solbjerg Plads 3
Priser i baren: Udover øllene inkluderet i billetten er baren i den dyre ende. 1 øl = 27 kr. 

Musik: Sing a long musik hele natten, omkring 20.59 blev der spillet julehits
Aktiviteter: Beer-pong og bingo
Stemning fra 1-10: 7

Alt kan ske,
når det er jul

På baren med Karen

Jeg ankom på Solbjerg Plads i god tid, ca. 18.30.  Et hurtigt kig omkring, og det var ikke til at se, at sneen skulle falde om lidt. Et par enkelte mennesker i suits der sikkert havde været til et arrangement, der indebar networking gik rundt ved indgangshallen som de eneste.

I takt med at jeg bevægede mig længere ned i gennem bygningen begyndte stemningen og beklædningen at ændre sig. Min fordom om, at hvordan alle CBSere går klædt, blev hurtigt afkæftet. Folk var klædt afslappet og uden et snert af selvhøjtidelighed.

I indgangen sad to frivillige Nexus-medarbejdere og krydsede folk af på lister, mens de gav sorte Tuborg-armbånd på folk. Inde på selve Nexus, var langt de fleste borde allerede optaget. Ud fra højtalerne flød der dansegulvsmusik, der var skruet op til et niveau, der indbød til samtaler, hvor man kommer hinanden ved. Rundt om bordene sad folk og spiste de ellers tvivlsomme sandwich, der var proppet med roast-beef og sursød sovs, laks eller veganerudgaven med aubergine, mens de skyllede efter med den første fadøl.

Omkring kl. 19 startede det store underholdningsindslag: Bingo. Det var med en vært, der havde et højt humør og en lækker sydeuropæisk accent, der gjorde højtoplæsningen underholdende og småsvært at gætte hvilke tal, der blev opråbt. Præmierne var øltårne, biografbilletter og Tuborg-lir.  Spillet var intenst, og folk var målrettede efter at vinde øltårnene.

Efter spillet var de sædvanlige beer-pong borde sat op ude for an Nexus og den frie leg startede. Kl 20.59 blev vognen med julebryg kørt ind og sneen faldt - så blev det endnu en gang jul.

Alt i alt var min aften en perfekt kombination af hyggelig bingo og en miniudgave af Nexus's sædvanlige dakkede torsdagsbar.

Senest opdateret: 26 nov 2018