Mød Josephine fra Sportsefterskolen SINE

Josephine var vild med flere ting ved Sportsefterskolen SINE. Læs mere om Josephines valg og hendes tid som elev på efterskolen her.

Mød Josephine fra Sportsefterskolen SINE

På sportsefterskolen SINE har vi flere ture i løbet af året, og med fodbold har vi allerede været i Wolfsburg og se Pernille Harder spille. Alle på skolen tager til forskellige nationer alt efter, hvilken linje de er på. Pigefodbold tager til Atlanta til foråret, hvor vi først skal bo hos en værtsfamilie, og derefter skal vi ud og både se og selv spille fodbold. Derudover har hele skolen også lige været på skitur sammen, hvor vi blev delt op i hold alt efter hvilket niveau vi var på. Det gjorde også, at man fik mulighed for at snakke med nogen af dem som man måske ikke snakker sammen med til hverdag. Skituren har givet så meget socialt, og det var bare en helt fantastisk tur.

Jeg valgte sportsefterskolen SINE, fordi jeg havde hørt meget godt om den og mange af mine holdkammerater har gået her. Derudover kunne jeg rigtig godt lide, at man bor i huse og ikke på gange, det er et godt koncept. Og så er skolen ikke alt for stor, så man har mulighed for at kende alle og ikke kun sin egen linje eller egen klasse. Og så havde jeg også set, at de havde nogle spændende ture i løbet af året, og det syntes jeg også var vildt fedt.

Jeg tror, at de venner man får her er venner for livet. 

Der er plads til alle niveauer, når man vælger at dyrke sin sport på SINE. Jeg går på fodboldlinjen og har selv spillet fodbold i ni år, men jeg vil sige at det er helt forskelligt, hvor meget folk før har spillet. Hvis man går op i sin sport og gerne vil udvikle sig, så kan alle være med. Det er jo en sportsefterskole, og jeg valgte også SINE fordi jeg gerne ville være ambitiøs omkring fodbolden, og så har de også nogle gode trænere og faciliteter. Det giver også en helt anden stemning at træne på sin efterskole, fordi alle vildt gerne vil spille og udvikle sig, og man kan mærke at engagementet og holdånden er noget helt andet end derhjemme.

Efterskolen har gjort mig mere social, og jeg er åbnet meget mere op over for andre, hvilket har gjort at, at jeg har fået en masse nye venskaber. Jeg kan helt klart mærke, at jeg også er blevet mere ansvarlig, men personligt, så har jeg nok udviklet mig mest gennem alle de nye venskaber jeg har fået. Det er skønt at være blandt personer man har det godt med, og det føles nærmest som om, at man er én stor familie.

Der er ikke kun én god grund til at tage på efterskole, fordi det hele er bare så godt! Men noget af det bedste er nok, at man får en masse nye venner og mulighed for at dyrke det man kan lide. Generelt er det bare mega fedt at gå på efterskole, og det er helt klart noget jeg vil anbefale andre at gøre.

Er du interesseret i at gå på Sportsefterskolen SINE?

Læs mere om Sportsefterskolen SINE


Annoncer