Mød Augusta fra Rejsby Europæiske Efterskole

Augusta giver dig indblik i stemningen og hverdagen på Rejsby Europæiske Efterskole. Læs med her, hvor Augusta også kommer med sit bedste råd.

Mød Augusta fra Rejsby Europæiske Efterskole

Jeg valgte Rejsby Efterskole, fordi jeg går rigtig meget op i samfundsfag, og det er noget, som Rejsby har særligt meget fokus på. Hver morgen ser vi fx nyheder, som vi diskuterer bagefter, eller måske tager lærerne det op i undervisningen, så vi kan arbejde med det. Jeg synes, at det er rigtig fedt, at vi starter morgenen med at se nyheder, så vi ser, hvad der sker rundt om i verden – specielt fordi man godt kan føle, at man lever lidt i lille boble, når man går på efterskole.

Rejsby Efterskole har en international ånd, og det kan man godt mærke, når man går på skolen. Vi har fx lige været i Bruxelles og Luxembourg, hvor vi også var inde og se Europa-Parlamentet. Det var virkelig en stor oplevelse. Der er også mange internationale elever på skolen, og det er rigtig spændende, for så lærer man automatisk en masse om andre kulturer, fordi de også bliver ens gode venner. Vi har også en international klasse, hvor al undervisningen foregår på engelsk, og det er fx smart, hvis man gerne vil søge ind på IB senere eller gå på gymnasiet i udlandet.

Mit bedste råd er, at du skal overvinde din frygt, udfordre dig selv og sige ja til det hele. Hvis du kommer med god energi og er åben, så bliver det hele meget sjovere.

Det bedste ved at gå på efterskole er helt klart det sociale, fordi det er bare fedt at være omkring ens venner hele tiden. På efterskolen er der plads til alle, selvom vi er forskellige, og man lærer, at alle mennesker kan bidrage med forskellige ting. Her er det godt nok bare at være sig selv.

Når man starter på efterskole, skal man have ja-hatten på, og man skal huske at være åben over for andre. I starten var der også nogle ting, hvor jeg tænkte ’Åh nej, det har jeg ikke lyst til’, fordi det virkede meget grænseoverskridende. Mit bedste råd er, at du skal overvinde din frygt, udfordre dig selv og sige ja til det hele. Hvis du kommer med god energi og er åben, så bliver det hele meget sjovere.

Er du interesseret i at gå på Rejsby Europæiske Efterskole?

Læs mere om Rejsby Europæiske Efterskole


Annoncer