Mød Karla fra Baunehøj Efterskole

Karla går på Baunehøj Efterskole, og hendes anbefaling til dig, der skal vælge efterskole, er at besøge skolen. Læs mere her.

Mød Karla fra Baunehøj Efterskole

Jeg valgte at tage på efterskole efter jeg så min storebror gå på efterskole, og det virkede som om, at han havde det mega fedt. Jeg har altid været stor fan af, at være en del af et stort fællesskab, hvor en masse mennesker er samlet om noget, som de synes er fedt. Jeg har førhen gået på nogle musikcamps, hvor der også var lidt efterskole stemning, og det ville jeg vildt gerne prøve i et år, hvor jeg fik lov til at prøve noget andet end folkeskolen, som jeg var blevet lidt træt af.

Jeg går på drama linjen, da vi fik en introduktion til alle linjerne inden vi valgte en specifik linje, og det virkede ret fedt på dramalinjen. Jeg har førhen deltaget i teaterstykker, og da jeg så dramalinjen, der fik jeg lyst til at gøre det igen. Jeg troede først, at jeg ville vælge musiklinjen, men så besluttede jeg mig for dramalinjen, og det er jeg rigtig glad for nu. Det fedeste ved drama linjen er, at det er meget anderledes fra de boglige fag og det at gå i skole. Vi laver alle mulige forskellige lege og sjove øvelser, hvor vi hygger os rigtig meget.

På mit besøg på Baunehøj efterskole kunne jeg mærke, at det her føltes rigtigt, og jeg kunne se mig selv i efterskolen.

Det der er særligt ved Baunehøj efterskole, er, at der er meget praktisk arbejde, hvor vi hjælper hinanden med at passe på efterskolen, lave mad og vaske op. Det er med til at give en følelse af, at Baunehøj er dit hjem, mens du går der, hvor man er med til at passe på efterskolen. Det fedeste ved at gå på Baunehøj efterskole er, at man selv kan vælge, hvad man vil lave i sin fritid. Jeg spiller rigtig meget musik, også kan man også komme med forslag til, hvad man har lyst til at lave. 

Mit bedste råd er, at man skal komme ud og besøge efterskolen og mærke stemningen, jeg kunne mærke, da jeg besøgte efterskolen, at Baunehøj efterskole var det rigtige valg for mig. Man skal springe ud i det, også når man er startet, og prøve at gøre nogle ting som man normalt ikke ville have gjort, før man startede. Jeg deltog fx i en fodboldturnering, og det ville jeg ikke have gjort normalt, og det endte med at være en rigtig sjov og fed oplevelse.


Annoncer