Mød Anna fra Stidsholt Idrætsefterskole

Vil du have inspiration til dit valg af efterskole? Læs med her, hvor Anna giver dig et indblik i hverdagen på Stidsholt Idrætsefterskole.

Mød Anna fra Stidsholt Idrætsefterskole

Jeg har spillet håndbold hele mit liv, så det tiltalte mig meget, at der var en håndboldlinje på Stidsholt efterskole. Efter folkeskolen ville jeg gerne prøve noget helt nyt, og blive lidt mere åben, så jeg så efterskole som en god mulighed for det. Samtidig ville jeg også gerne have en pause fra den normale skolegang.

På Stidsholt efterskole bor jeg på et tomandsværelse i et hus. I starten syntes jeg, at det var svært ikke at skulle se min  mor hver dag, men nu synes jeg, at det er rart at bo her. Jeg har jo en roommate, og vi har et rigtig godt forhold – vi tager tit ud og spiser sammen, snakker, hygger osv.

Det fedeste ved at gå på efterskole er, at man hele tiden er sammen med folk – der er hele tiden nogen man kan snakke med.

I starten af skoleåret var hele skolen på tur til Rønbjerg feriecenter. Turen havde det formål, at vi skulle lære hinanden godt at kende, så der var planlagt en masse sjove aktiviteter. Vi blev bl.a. inddelt i nogle hold, og så skulle man dyste mod hinanden i forskellige konkurrencer hele ugen. Det var en rigtig god måde at få rystet folk sammen på.

Hvis man er på skolen i weekenden er det bare ren hygge. Nogle gange kan vi finde på at tage til ind til Aalborg eller Sæby, eller bare cykle en tur for at få noget frisk luft. Lærerne planlægger også en masse aktiviteter i weekenden som man kan melde sig til, det kan fx være badmintonturnering eller spilturneringer med kortspil.

Mit bedste råd til folk der overvejer at starte på efterskole er, at de 100% skal gøre det! Man bliver meget mere åben, og man får venner for livet. Det har virkelig overrasket mig hvor godt et forhold man kan få til sine venner.

Er du interesseret i at gå på Stidsholt Idrætsefterskole?

Læs mere om Stidsholt Idrætsefterskole


Annoncer