Mød Amalie fra Stidsholt Idrætsefterskole

Drømmer du om at komme på efterskole? Mød Amalie, der her giver dig et indblik i hverdagen på Stidsholt Idrætsefterskole.

Mød Amalie fra Stidsholt Idrætsefterskole

Jeg valgte Stidsholt Idrætsefterskole fordi, jeg bare kunne mærke på stemningen, at det var et sted der passede godt til mig. Derudover spiller jeg badminton, og jeg vidste at de havde en god badmintonlinje her, og den ville jeg rigtig gerne være en del af.

Det med at bo væk fra sin familie, var noget af det jeg var mest spændt på, i forhold til at skulle på efterskole. Det har dog overrasket mig positivt - jeg synes faktisk det er helt fint og uproblematisk. Du har folk omkring dig hele tiden, så det føles ikke som om man er væk hjemmefra – det er dejligt.

Jeg ser frem til endnu et godt halvt år. Farten må godt blive sat lidt ned. Jeg synes tiden går lidt for hurtigt. Jeg er rigtig glad for at gå her.

Det er aldrig et problem at få tiden til at gå på Stidholt efterskole. Når vi har fri, er der mange der tager ned og træner, eller tager ned i vores hal og laver aktiviteter. Vi har også et stort opholdsrum, hvor der altid er mennesker. Her kan vi bl.a. spille spil, se film eller spille pool. Hvis du vil, kan du altid finde nogen at være sammen med – det er fedt!

Det fedeste ved at gå på Stidsholt efterskole er sammenholdet. Man har en helt anderledes hverdag, end den man er vant til fra folkeskolen. Det er fedt, at jeg har mulighed for at lave alt det jeg bedst kan lide. Jeg kan både spille badminton og være sammen med mine venner – det er bare lige mig!

Hvis man er i tvivl om hvilken efterskole man skal vælge, synes jeg man skal ud og mærke stemningen på de forskellige skoler, for det var helt klart stemningen der gjorde, at jeg valgte Stidsholt. Hvis man overvejer at starte på efterskole synes jeg helt klart man skal kaste sig ud i det, for det er ikke noget man kommer til at fortryde.

Er du interesseret i at gå på Stidsholt Idrætsefterskole?

Læs mere om Stidsholt Idrætsefterskole