Mød Rasmus fra Blidstrup Efterskole

Vil du gerne på efterskole? Rasmus giver dig et indblik i hans egne oplevelser og hverdagen på Blidstrup Efterskole. Læs med her.

Mød Rasmus fra Blidstrup Efterskole

Det er det fedeste at gå på efterskole, og fællesskabet er helt anderledes her end på en normal efterskole. På Blidstrup Efterskole kender vi alle hinanden, og der er ikke nogen, som du ikke kan være sammen med. Jeg kan snakke med alle - også selvom vi måske har forskellige interesser, og sådan var det ikke i folkeskolen. Når du går på efterskole, er det som om, at alt det bliver lige meget, og det handler bare om at være sammen.

Blidstrup Efterskole har rigtig mange gode faciliteter, og vi har lige fået en ny crossbane, hvor vi kan køre på cross i vores fritid. Derudover er der også et stort motoranlæg, og hvis du gerne vil være håndværker, så er det sted bare drømmen. Der er alle maskiner, du kan komme i tanke om, og der er både sløjd, svejse- og maleværksteder. Derudover har vi også et motorværksted, hvor vi kan arbejde på din egen knallert eller scooter, og her kan du også få hjælp af vores motormekaniker.

Der er så mange muligheder for alle elever på Blidstrup efterskole, og du lave lige det, du har lyst til. Det er det, der gør, Blidstrup til den fedeste efterskole.

Jeg har altid interesseret mig meget for håndværk, og det var også derfor, at jeg valgt over Blidstrup Efterskole. Jeg har allerede lært rigtig meget, og selvom jeg ikke ved, hvilken uddannelse jeg skal vælge endnu, så er jeg sikker på, at jeg kan tage meget af det med mig, som jeg har lært her. Uanset hvad er det ihvertfald fedt at bruge et hårdt på at dyrke ens interesse og samtidig mærke, hvordan man udvikler sig og bliver bedre hver dag.

Vi skal på skiferie til Norge, og jeg er helt sikker på, at det bliver en fed oplevelse at få sammen, fordi vi kommer væk fra efterskolen og bare skal have det sjovt og hyggeligt med hinanden. Det bliver en uge med fokus på fællesskab, og jeg nyder altid, når hele efterskolen er samlet.

Er du interesseret i at gå på Blidstrup Efterskole?

Læs mere om Blidstrup Efterskole