Mød Camilla fra Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

Hvis du drømmer om et efterskoleophold, så læs med her, hvor Camilla giver dig et indblik i dagligdagen på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Mød Camilla fra Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

Jeg valgte VGI af flere grunde. Min søster havde gået her tidligere, så gennem hende havde jeg selvfølgelig hørt en masse om skolen og alle de ting, de havde lavet sammen. Det inspirerede mig helt klart. Derudover har mine forældre også på efterskole, og de har altid talt om, hvor fedt det var. 

VGI har nogle rigtige gode faciliteter og tiltag, og jeg var specielt ret tiltrukket af det forløb, der hedder Studie10. Det er en prøvefri 10. Klasse, hvor der er fokus på projektarbejde, fremlæggelse og formidling, som er helt anderledes fra, hvad man ellers har oplevet i folkeskolen. 

Det bedste ved at gå på efterskole er de venskaber, som jeg har fået. Selvom vi kun har gået her i kort tid, har vi allerede fået et specielt bånd, og vi er blevet meget tætte.

En almindelig dag på efterskolen starter med fælles morgenmad, værelsestjek og derefter har vi sangtime, hvor hele efterskolen er samlet og synger sammen. Det er klart ét af mine yndlingstidspunkter i løbet af dagen! Der er en bare en helt særlig fællesskabsfølelse over de timer, og det er noget af det hyggeligste, jeg har prøvet. Selvom jeg ikke selv er den fødte sangerinde, så lyder det alligevel godt, når vi alle sammen er samlet på ét sted og skråler med. 

I weekenderne på efterskolen er det meget forskelligt, hvad vi laver. For det meste bruger vi tid på af slappe af og bare være sammen, som man nu er, når vi holder weekend med sine gode venner. Om lørdagen har lærerne dog altid arrangeret en fælles obligatorisk aktivitet, og det kan være alt indendørs fodbold til arrangementer som ‘Vivild har talent’. Det er ét af mine bedste minder fra vores efterskoletid indtil videre, fordi vi alle gik 100% op i det, og derfor blev det hele meget sjovere. 

Er du interesseret i at gå på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole?

Læs mere om VGI