Mød Mathilde fra Ringe Efterskole

Mathilde ville på Ringe Fri- og Efterskole, da hun følte sig hjemme med det samme, og alle var søde og imødekommende. Læs mere her.

Mød Mathilde fra Ringe Efterskole

I begyndelsen havde jeg ikke rigtig lyst til at tage på efterskole, men min familie synes, at det var en god ide, så jeg begyndte at overveje tanken. Jeg har en veninde, som har gået på Ringe sidste år, og hun havde talt rigtig godt om skolen. Derfor tog jeg ned for at se på skolen, og jeg følte mig bare hjemme med de samme, fordi alle var meget søde og imødekommende. Derfor begyndte jeg også at glæde mig mere og mere til at starte på efterskole i månederne op til, da jeg vidste, at jeg skulle gå på Ringe Fri- og Efterskole.

Jeg går på valgfagslinjen, hvor man vælger fem valgfag i stedet for et linjefag og to valgfag, som de andre linjer. Så jeg har den klassiske skoledag med almindelige timer, og derudover har jeg valgfag ved siden af. Jeg har blandt andet valgt pigefodbold, fordi jeg godt kan lide at spille fodbold. Derudover har jeg også valgt et andet valgfag, der hedder Girls Corner. Vi er ca. 10 piger på holdet, og vi laver en masse hyggelige ting sammen. Nogle gange sidder vi bare og drikker te og snakker, men det er virkelig dejligt at have nogle timer, hvor det er bare er os piger, og hvor man kan tale om alt mellem himmel og jord.

Vi har lige været på en linjetur til Flensborg, og det var virkelig fedt at være afsted med alle ens gode venner. Det var også hyggeligt at komme lidt væk fra efterskolen og være sammen på en anden måde.

Det er meget forskelligt, hvad vi laver i fritiden på skolen. Vi er meget sammen, men vi kan både finde på at gå ned i byen og spise en pizza eller blive på værelserne og slappe af. Om aftenen er der også nogle gange arrangeret nogle aktiviteter, som vi skal være med til, eller måske har lærerne åbnet op i springcenteret, så vi kan gå derned og springe sammen. Hvis du har lyst, kan du altid finde på et eller andet at lave.

Det fedeste ved at gå på efterskole er helt sikkert, at du får en masse nye venskaber og prøver nogle helt nye og anderledes ting. Jeg tror også, at jeg er blevet venner på nogle, som jeg måske ellers ikke var blevet venner med, hvis ikke det var fordi, at vi gik på efterskole sammen. Derfor er det også rigtig vigtigt at være imødekommende i starten og ikke have fordomme om andre.

Er du interesseret i at gå på Ringe Efterskole?

Læs mere om Ringe Efterskole


Annoncer